Lång tennismatch

Min kropp är ett stort skämt just nu med eviga krampkänningar i vaderna så fort jag försöker aktivera mig samt ständig värk i vänster arm och på natten till Lördag vaknade jag av att det knakade till i rygg/nacke när jag vände mig så jag fick nån slags sträckning eller lättare nackspärr. Så typiskt när jag hade en efterlängtad inbokad tennis mot Nisse på Lördag fm men öste på lite tigerbalsam o grejor o åkte dit ändå för att försöka spela.

Förutom att det gjorde väldigt ont i början och jag fick serva lite lugnt så gick det alla fall att spela o kändes nästan bättre efter lite rörelse så det blev en lång fem-setare mot Nisse där jag till slut vann med siffrorna 2-6, 2-6, 6-0, 6-3, 6-4! Stundtals väldigt bra spel från båda men i sista set var det två slitna gubbar som mest bara ville att matchen skulle vara över.

Skönt ändå att vi fick till den där matchen då tennissäsongen snart är över, snyft. Skönt också att hitta spelet igen efter min bedrövliga insats förra Måndagen i Klubbmästerskaps-semifinalen mot Wanke där han vann lätt mot mig. Nu ska jag på behandlingar för vader/nacke/arm både Måndag och Tisdag hos två olika sjukgymnaster som jag hoppas kan få lite ordning på kroppen så jag kan börja träna lite hårdare/oftare än vad som är fallet nu.


Om  några år kanske man servar med samma precesion som Federer!!!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0