Max, 21 månader

Det var ett tag sen jag gjorde en liten sammanställning över hur Max har utvecklats inom olika områden. Idag den 14 September, 2009 blir han hela 1 år och 9 månader.

Så här är läget med Max inom olika områden just nu

Rörelseutveckling
Just nu är han inne i period där han väldigt gärna klättrar på allt möjligt. Visst blir det en del otäcka vurpor också när han blir alltmer våghalsig men man kan ju inte undvika sånt helt heller.

Mat & Dryck
Max äter ju alltjämt det mesta han bjuds på även om han på sistonde ibland inte alls vill äta men detta beror förmodligen på hals eller tandont vid såna tillfällen. Precis som för pappa är favoritpizzan Bolognese!

Sömnen
Det gick ju så bra för någon vecka sedan då Max somnade själv i spjälsängen men nu den sista veckan så fungerar det inte alls och jag blir galen av frustration på dessa gråtkvällar!!! När han väl har somnat så är det väldigt olika hur pass ofta han vaknar.

Humör
Förutom nattetid så är ju Max oftast väldigt glad och busig. De sista dagarna har han även visat upp lite mer trotstendenser än tidigare så det är väl en försmak av vad som komma skall. Ibland blir man så förbannad och ibland håller man på och skrattar ihjäl sig för han är ju så djävla rolig men det kan man inte visa honom i de lägena.

Gillar
Klättra i trappor, bli jagad, sitta vid datorn, dansa, spela fotboll, leka med bilar, gräva i farmors handväska, köra egen kundvagn i affären, leka med Theo, träffa äldre barn, gå till lekparken, se på Dora eller Nalle Puh på tv och att hjälpa till med hushållssysslor som att plocka disk, tvätt eller damsuga.

Lite vanliga ord Max gärna säger ofta just nu förutom mamma och pappa
saaa - Max
päpple - äpple
mappmapp - napp
daaatooo - datorn
doooaa - dora utforskaren
klappklapp - haklapp
sassaa - dansa
tiiin - morbror Tim
syyys sen - syns senKlicka på bilderna för att se dem i större version

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Han kan redan säga Dator:-) Vad månde det bliva av den sötnosen:-)

2009-09-15 @ 11:32:38
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mia

Vilka underbara kort!

Tack, för att du delar med dig av dom, såå söt!

JAg blir avis... längtar efter mina bebisar.. klädda i det jag satte på dom!

2009-09-16 @ 14:57:42
URL: http://livethosmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0