Anna Anka

Då har ju även jag sett första avsnittet av det omtalade programmet Svenska hollywoodfruar som sänds på TV3 på Måndagskvällar. En av kvinnorna med det fantastiska namnet Anna Anka har ju redan blivit en stor snackis och kommer förmodligen fortsätta vara det under denna höst.

Fru Anka verkar ju vara en ganska otrevlig bimboaktig kvinna som ju förstås gör att det blir bra tv om inte annat. Att gifta sig på det sätt som hon har gjort är ju en slags lyxprostitution som i så många andra fall när kända män har vrålsnygga tjejer som de skulle vara chanslösa på om de vore en vanlig "Svensson".

Anna Anka kunde inte tänka sig flyga i nåt annat än privatjet, hon tycker svenska män är mesar som tar hand om sina barn, hon spyr galla på Paul Ankas fans som ju betalar hennes lyxliv mm.

Fast hon sa ju också väldigt tänkvärda fina saker som när hon sa att en flickvän/fru bör ge sin man ett "blowjob" varje morgon om han önskade det. Klok kvinna det där!


Kommentarer >>
Postat av: Wanker

Jaa det e förskräckligt å man skäms å vara svensk..klart hon gör som hon vill ..men hon såg ju knappt av honom i sitt privatliv..har var ju borta på jobb jämt ...å det e klart hon tagit honom för pengarna..hade hon inte gjort det så hade man nog blivit rätt sur om sin älskade var borta mest hela tiden :)..en superbimbo tyckte jag det var

2009-09-18 @ 15:38:50
Postat av: Mattias

man får väl ändå ge henne cred åt att det blir underhållande tv av det hela men när hon nu ska vara med i Skavlan så blir det ju skämskudden fram

2009-09-22 @ 07:27:58
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0