Partaj

I Lördags hade Staffan ordnat en grabbkväll i det nybyggda huset där vi samlades vid 16-tiden. Det blev en trevlig kväll med sport på tv:n, mycket surr och en hel del alkohol då förstås. Djäklar vad snyggt de hade i sitt nybyggda hus måste jag säga och lite avis blev jag nog!

Det var sjukt länge sedan jag gick ut på krogen så när Persson, Anders och Nisse vid 01-tiden skulle ner på stan för att gå på Living Room där det var 90-talskväll med E-Type så var jag ju lite sugen. Fast med tanke på våra sömnlösa nätter och Max jobbiga höstblåsor så tog jag det istället ganska lugnt och cyklade hem istället.

Det beslutet kändes bra dagen efter då jag inte var det minsta bakis och istället kunde vara med min sjuke son, tvätta massa, städa badrummet, byta däck mm på förmiddagen. Sedan kändes det skönt att unna sig lite ostkrokar & choklad i soffan med Liverpool - Man United på tv:n.

Tack för en supertrevlig kväll "Garren"!!!


Kommentarer >>
Postat av: Lina

Hmf, vikka futtiga bilder! :P Det är ju du som står för mitt "Sandviken-skvaller", det här håller inte ;) Kan ju inte ens se vilka som var där...

2009-10-28 @ 00:22:27
Postat av: Mattias

Ha ha, anade att du skulle vara nyfiken på det men grabbarna kanske inte ville vara med på bild på webben så jag gjorde dem små.... (



Ja du har nog valt den tråkigaste skvallerrapportören någonsin eftersom jag just nu aldrig går ut men ska försöka bättra mig :)

2009-10-28 @ 08:00:11
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lina

Meeh, alla lägger ju ändå upp tusentals bilder på FB nu föt tiden. Nästa gång får du allt fråga om det är okej att vara med på bloggen! :P

2009-10-28 @ 11:29:59
Postat av: Persson

håller med Lina jag ........

2009-10-29 @ 01:06:46
Postat av: Mattias

Ja det var elakt mot er exhibitionister Fredde ;) Nä, det mest bara blev lite småfoton denna photoshopgång...Lovar bättring på nästa fest Lina!!

2009-10-30 @ 12:47:56
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0