SM-guldet till AIK

Att AIK skulle vinna SM-guldet kunde jag då aldrig drömma om när jag satt på Strömvallen i Juli och såg Gefle IF spela ut dem totalt. Nu tog de hem SM-guldet efter en säsong där de radat upp uddamålssegrar och vid flera tillfällen vunnit matcherna i slutminuterna. De har haft ett rejält flyt men förstås också gjort det djävligt bra!

Personligen höll jag alla tummar för IFK Göteborg i den här häftiga avgörande matchen men de räckte inte till denna gång och hade liksom inget mittfält som klarade av att ge Tobias Hysén några vettiga bollar att jobba med. IFK Göteborg har ju gjort en makalös säsong med tanke på vilka spelare de blivit av med under säsongen pga proffsflytt eller skador.

Underbart rolig intervju med Mutumba efter matchen där förklarade sin grymma andra halvlek med att han hade fått sms av polare hemma i rinkeby som skrev att han var bedrövlig och skämde ut dem i första halvlek. Bra sändning som vanligt av Canal + som ju är överlägsna alla andra kanaler när det gäller att leverera en sån här match!
***
Förlust igår för Liverpool och nu är ligatiteln defenitivt ur synhåll! Alla dessa skador/sjukdomar inom den tunna Liverpooltruppen samt en coach i Benitez som inte kan matcha för seger gör att jag känner stor oro inför framtiden denna säsong.
***
Foppa med i Karjala Cup, det tycker jag är kanon!!!

Kommentarer >>
Postat av: Honung

Jag är glad, jag och skulle aldrig ens drömma om att hålla några tummar för IFK Göteborg eller Liverpool!

2009-11-03 @ 00:56:18
URL: http://honungsbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0