Shoppinglördag

I Lördags tog vi en shoppingdag med besök på Ikea och Valbo Köpcentrum. Jag brukar inte direkt vara så sugen att åka in dit på helgerna då det är knökfullt med folk men det var inte så farligt med folk denna Halloweenlördag så jag kunde stå ut.

Vi började på Ikea där Max trivs då det finns massor av roliga saker att undersöka där för honom. Han skötte sig galant även om man inte direkt kan slappna av när vi går igenom porslinsavdelningen. Max hade förresten lite svårt att förstå varför hans hundnalle som bor hemma i vår soffa nu plötsligt låg i en soffa på ikea???

På Ikea köpte vi mest lite småsaker som kastruller till nya induktionsspisen, nya skärbrädor och lite annat. Vi hittade även lite större möbler som vi nog kommer köpa så småningom när vi tycker att vi har råd. Max fick käka en korv med bröd vid utgången och somnade sen lämpligt i vagnen när vi skulle fortsätta in på "köpis".

Som småbarnsfamilj med Tina studerande så har vi legat väldigt lågt med klädshopping för vår egen del det senaste året men nu var jag på jakt efter skor och vinterjacka. Jag hittade ett par Björn Borg-kängor på rea och så köpte jag ett par svarta skor som t ex kan användas på krogen.

Hittade även en vinterjacka på H&M men har inte bestämt mig om jag ska behålla den än eftersom jag hittade en grymt snygg jacka på JC. Problemet är att den G-Starjackan var ca 2000 kr dyrare än den jag köpte så den lär få hänga kvar men jag ska kolla upp med en kompis som nyss öppnat en JC-butik om det går att göra något bra pris.

Jag är väl ingen extrem klädfreak på nåt sätt men gillar att handla snygga kläder även om jag bryr mig mindre om märkeskläder och sånt nu som småbarnspappa jämfört med när jag var i 25 års åldern. Man kan väl säga att jag anpassar mig efter vår plånbok och oftare handlar på H&M istället för t ex MQ numera.

Jag har en del bekanta som har obegränsat med pengar men ändå går runt i samma kläder som för 15-20 år sen och sån snålhet kommer jag aldrig att förstå mig på. Det vore ju djävligt roligt att någon gång ha en överfull plånbok och shoppa loss utan att oroa sig för att Lyxfällangubbarna dyker upp.



Kommentarer >>
Postat av: DD

Jag har fastnat i en märklig fälla - jag går ut på stan för att köpa något till mig själv, men kommer hem med överfullakassar med leksaker, kläder, prylar och jox till småkillarna och till A. Så kommer jag på att "ja visst ja, JAG skulle ju ha nya byxor. Äsch, jag tar det nästa vecka" och så går det ett tag till innan jag köper något absolut nödvändigt till mig själv. Jag skulle behöva ha shoppinghjälp ;D



2009-11-02 @ 10:19:24
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja vi ju väldig förtjusta i att shoppa kläder/leksaker till vår son vi också o framförallt min flickvän som gärna glömmer bort sig själv o istället kikar på kläder till Maxen istället :)



Vore iofs värre om det vore tvärtom...

2009-11-02 @ 11:31:13
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Linda

Lät som en trevlig shoppingvända iallafall, lite surt o hitta snygg jacka som priset inte var det bästa på bara... Det är aldrig roligt!

2009-11-03 @ 07:44:57
Postat av: ullisar

hahah! jag kunde inte låta bli att fnissa vänligt åt skor som "kan användas på krogen" :D

2009-11-22 @ 12:24:18
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0