Flashforward

Efter tips från min vän Roffe så har jag nu kikat på de två första avsnitten av den amerikanska thrillerserien Flashforward som sänds i TV4. Serien handlar om hur hela mänskligheten samtidigt får en blackout i två minuter och under denna blackout ser en glimt av framtiden.

I serien får man bland annat följa en FBI-agent som arbetar med denna mystiska händelse där han själv och hans familj i sina framtidsversioner har sett saker som de vet kommer påverka framtiden mycket för de båda om det inträffar. En annan agent ser ingenting i sin dröm vilket kanske innebär att han inte kommer leva mm.

Jag tycker att det verkar vara en välgjord serie som alla fall har börjat väldigt spännande och det är bara att hoppas att det inte är en serie som urartar typ som Prison Break, Lost eller Heroes.

Någon mer som börjat kolla på Flashforward? (Inga spoilers tack!)



Kommentarer >>
Postat av: Henke - Jasons pappa

sv: för min del så är det ingen tävling, snarare ett sätt att lista och samla ihop alla pappabloggar... det är ju skoj som du skriver att läsa hur andra pappor har det. :)



trevlig helg!

2009-11-20 @ 12:36:49
URL: http://hoppelajnen.se
Postat av: Johan B

Tja, den ser ju spännande ut. Är inne på Sons of A.. nu efter ditt tips. Text? Hörru, kollar du inte din yahoo-mail längre?

2009-11-23 @ 07:25:08
Postat av: Mattias

Johan B/

Tror inte det finns nåt annat än engelsk text till Sons of A men jag har spelat in alla avsnitt på TV4 00 så jag får svensk text och hoppas verkligen de sänder säsong 2. Förstår förresten inte varför serien sänds i riktiga fyran men men....



Nu har jag kollat mailen och gjort utmaningen!! :)

2009-11-23 @ 08:01:19
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Johan B

Du gjorde fle utmaning, det finns en med 20 frågor också, den andra slant jag med fourfingers och det blev bara fem frågor. Gå in igen, slår du Fredde?

2009-11-23 @ 11:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0