Lite om helgen

Fredags
Jag var egentligen ledig men åkte ned till jobbet på förmiddagen för vi har väldigt mycket att göra just nu. På eftermiddagen åkte vi till Storvik för att hälsa på morsan och kika på en oduglig marknad. På kvällen åkte vi och morsan in till Valbo Köpcentrum för lite shopping och för att göra några ärenden.

Vi käkade lite på Ikea och jag valde 20 st köttbullar med gräddsås och grönsaker trots kassörens flerfaldiga frågor om jag verkligen inte skulle ha någon potatis? Max fick lite nya leksaker som en dockvagn med docka, ett städset och en nallehund som han verkar väldigt förtjust i och gosar mycket med. Dockvagnen gillar han också mycket och har nog gått tusen varv med den här i huset.

Lördagen
Spelade ju tennis i Storvik på förmiddagen och senare på eftermiddagen kom Johan, Maria och Theo hit på besök. Precis som senast så ville Theo så gärna krama om Max som blir livrädd och börjar gråta. Konstigt att Max som går på dagis är så rädd just för Theo när vi träffas men det går nog över snart hoppas vi.

Den här Lördagen hade jag planerat att vara med på en straff-svensexa för en kompis som numera bor i Stockholm men som skulle bli kidnappad upp hit till Sandviken. Det hade förstås varit roligt att ha varit med men av flera skäl så valde jag att inte vara med och förhoppningsvis kan jag träffa Anders lite i Stockholm senare i sommar eller nåt istället.

Så det blev ännu en lugn Lördagskväll och även om jag kände lite krogsug så har jag ju bestämt mig för att leva väldigt sunt en tid och att gå på krogen nykter är inget som lockar mig mycket hur omoget det än låter. Vi kikade bland annat på Babbens talkshow som blivit klart bättre i år måste jag säga. Tina käkade lite popcorn och drack Trocadero medan jag festade med mitt nybakta bröd (ägg+keso) med Grönt Te som Lördagsdryck, ha ha.

Söndag
Min flickvän har nu varit rejält förkyld i två veckor med värk i kroppen, rejäl huvudvärk och toktäppt i näsan mm. och det verkar aldrig gå över heller. Så idag har Max och jag mestadels hittat på lite saker så att Tina fått vara lite själv. Senare på eftermiddagen blev det kanonväder så vi gick ut lite hela familjen och jag började klippa gräskanterna med en trimmer. Det tog över två timmar att bli klar och man måste ju gå lite hukad så nu vill jag ha en ny rygg av någon.

Tina hade badat Max när jag kom in och efter lite kvällsmiddag så la jag vår trötte son nyss. Max har verkligen varit på kanonhumör idag. och han är ju så djävla rolig/charmig vår son så man vill äta upp honom! Visst kan jag ibland längta efter lite mer ensamtid, sömn och annat men att ha en egen liten underbar grabb som honom är ju det bästa som hänt mig!


Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0