Barcelona till final

Efter att ha sett Barcelona presterat något av det bästa spel jag sett inom fotboll i Lördags mot Real Madrid så trodde jag nog att  de skulle spela ännu bättre mot Chelsea igår. Nu räckte det ju till final ändå genom ett sent sent kvitteringsmål och en stor portion tur med en domare som ju inte kan anklagas för att vara hemmadomare.

Även om jag jublade över Barcas avancemang så kan jag tycka lite lite synd om Chelsea som gjorde en sån bra match och som hade så många straffsituationer utan att få med sig ett enda domslut i de lägena. Någon jag inte tycker synd om är den vidrige Didier Drogba (the dragqueen) som saknar motstycke i fotbollsvärlden när det gäller att filma, spela över och bete sig pinsamt!

Kan inte låta bli att skratta åt Drogba när han filmar skada så mycket så att hans tränare till och med mot hans vilja byter ut honom! Hade den gode Drogba dessutom inte filmat så mycket genom åren kanske domaren hade givit honom straff och dessutom hade Barca inte haft så mycket övertid att kvittera på.

Nu håller jag alla tummar i världen för att Barcelona krossar Man United i finalen!!!


Kommentarer >>
Postat av: DD

Håller med fullständigt! Han filmade sig själv av planen. Dramaqueen. Usch för sånt.



Men nu gäller bara EN sak: BARCA!!!! =)



Pussa Torres från mig ;D

2009-05-07 @ 13:21:58
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det hoppas inte jag! Men däremot njöt jag av varje sekund när den stora idioten drogba gjorde bort sig... hoppas man slipper se hans äckliga nuna i CL i många långa omgångar...

2009-05-07 @ 22:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0