Träsk-Robinson

Igår kikade vi på det första inspelade avsnittet av Expedition Robinson på TV4. Det brukar ju sällan kännas sådär jätteroligt att se på de första avsnitten innan man känner igen personerna men det var ju en rätt tuff start för dem. Jag lär nog säga att jag inte skulle palla med att vara deltagare i Robinson. Dels det här med maten då jag dessutom är så djäkla kräsen och sen att bo i en djungel lockar mig inte heller, brrr.

Hade jag varit med skulle det iofs blivit enormt bra tv då jag hade sprungit på vattnet när de gick i den där äckliga floden och den svartgula ormen kom simmandes. Nä, att bo i ett träsk med ormar, myggor och massa annat skit är inget jag skulle göra frivilligt kan jag säga.

Skulle ni vilja vara med i Robinson?


Fotot från Dalademokraten

Kommentarer >>
Postat av: E

NEJ, aldrig någonsin. Jag hade också sprungit på vattnet, loppor, ödlor och skit, tack men nej tack.



Sno på du, inga problem alls ;-D Fördrev lite tid på arbetet. Jag fastnade för Survivor på tv400 och det var så mycket bättre.

2009-03-28 @ 17:01:15
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

No way alltså. Får för mig dom som anmäler sig tror dom ska få en gratis lyxsemester, att få ligga på vit sandstrand och bada i klarblå vatten och leka lite emellanåt.

2009-03-28 @ 21:12:13
URL: http://dagensekosblogg.wordpress.com
Postat av: Gudinnors Place

Aldrig!!! Min bror däremot sökte i år... Men kom inte med som tur är.

2009-03-29 @ 00:23:18
URL: http://gudinnorsplace.blogg.se/
Postat av: Malla

Jo jag skulle gärna vara med.. Det har varit en dröm i många år.. Men!!!



Jag vill inte gå i baddräkt inföe hela svenska folket... Jag fegar lite där.. Skulle nog kunna valsa runt i kangas ist.. Men så är det ju det här med barnen..



Jag tror inte jag pallar att vara borta från dem så länge.. Inga samtal, inga kramar inte få veta hur de mår..



Pok



Mallagillarpsykologiskaspelenbästbralla

2009-03-29 @ 00:46:19
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Linda Andersson

Nej tack, jag som är livrädd för spindlar och andra småkryp skulle ju mer eller mindre dö av skräck....

2009-03-29 @ 15:03:57
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: Janne

Pass på det! Jag skulle inte fixa alla småkryp och ormar. Att man sedan är kass på att simma gör ju inte saken bättre ;)

2009-03-29 @ 18:47:56
URL: http://janne73.blogspot.com
Postat av: Nina

Jag har allvarligt funderat på det. Dels så känner jag att jag börjar bli gammal nog att börja bli sugen på utmaningar. Idag är de i stort sett omöjligt för mig att va med eftersom jag har en liten bebis...men sen längre fram i livet kanske kanske. Bara för utmaningen. Tror dock jag skulle åka hem tidigt,jag skulle ju inte kunna hallå käften nu nu nån besserwisser skulle sitta o dryga sig. Sen skulle de hela bli sådär pinsamt när mitt humör liksom faller ihop... Sen har jag lite samma prob som malla,kul o SPRINGA i en jäkla bikini...asset skulle ju skallra så hela sverige svimma. Huuu...

2009-03-29 @ 20:51:12
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: pangis

Jo själva överlevnadsgrejjen kan jag tycka är kul men den där skiten med att bilda pakter tilltalar mig nada! Vore bättre om man lottades bort av progrmaledaren eller nåt.. Alals namn lades i ett antal gånger och programledaren drog ca 10 lappar.. Det namn som kom upp mest gånger ja den fick dra.. Då slapp man pakter..

2009-03-29 @ 21:07:37
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0