Stackars Max

Ni har läst det förut men får läsa det igen! Då var Max sjuk igen då! Det blev en lång jobbig natt för Max och förutom en rejäl förkylning med hosta så har han även ögon/öroninflammation IGEN! Så nu blir det nytt penicillin igen och så får han vara hemma från dagis med Tina några dagar eftersom hon har hemstudievecka nu.

Max hade alla fall skött sig galant hos läkaren igen och inte ens reagerat när de stack honom i fingret så han börjar väl bli van med sjukbesök stackaren. Hoppas penicillinet hjälper denna gång för annars måste vi vända oss till en öronspecialist i Gävle hade doktorn sagt.

Nog för att man hade hört mycket om alla sjukdomar vid barnens dagisstart men jag trodde alla fall att han skulle kunna få vara frisk några dagar i sträck! Vi får nog ta och isolera oss i Yttre Mongoliet eller nåt i några månader framöver!


Kommentarer >>
Postat av: Malla

Hjälper inte med sjukflytt till isolering..



Ungarna/familjen är sjukt mycket sjuka.. Första året.. Så boring! Men helt sant!



Pok



Mallalidermederbralla

2009-03-09 @ 22:36:14
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Jerpa

Jag skulle nog passa som en barnvakt i dessa tider, då jag peppar peppar oftast inte blir sjuk själv, då andra är det.

Är Linda sjuk kan jag känna lite i halsen men sen dagen efter är det borta.

2009-03-09 @ 22:39:25
URL: http://www.jerpa.se
Postat av: Mattias

Malla/

Ja vi är ju knappast de första som går igenom detta så det är bara att acceptera och hoppas att han inte blir ett sk "öronbarn" Sen hoppas jag hans hosta som han haft i så många veckor försvinner så han kan få sova ifred stackaren! (vi också:)



Jerpa/

Vi kommer med Max på förmiddagen!! ;) Jaså du har bra immunförsvar du. Själv blir jag nästan sjuk om jag ser någon som är förkyld på tv:n.

2009-03-10 @ 07:53:29
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Har gått igenom det ni går igenom nu. På 7 månader hade Mini ätit 4-5 kurer med penicillin. Till slut lessnade vi och gick till en öron/näsa/hals-specialist.

Han gav oss 3 valmöjligheter:

ta Mini från dagis helt

flytta till varmare land

*låta det vara som det är

Sa åt oss att sluta helt med allt vad pencillin heter och låta allt självläka. För en liten procent barn tar det upp till 3 års ålder innan immunförsvaret är uppbyggt fullständigt. Idag snart 7 år senare så har jag en dam som står pall för det mesta i sjukdomsväg.

2009-03-10 @ 14:10:36
URL: http://dagensekosblogg.wordpress.com
Postat av: Mattias

Ja det känns ju inte sådär jättebra att ösa i honom penicillin stup i ett om detta fortsätter men vi får se hur det blir. Flytta till ett varmare land lät ju i och för sig lockande i denna evighetsvinter :)

2009-03-10 @ 14:39:41
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0