Slakten på Old Trafford

Manchester United - Liverpool 1-4

Det här blev verkligen en match att minnas för oss Liverpoolsupportrar även om jag fortfarande tror att Man United tar hem ligatiteln. Liverpool gjorde verkligen en kanonmatch mot ett ovanligt blekt Man United där firma Torres & Gerrard var fantastiska offensivt medan resten av laget skötte sig suveränt i defensiven. Vilken underbar känsla att se Man Uniteds vidrigt osympatiske målvakt få vittja nätet fyra gånger i samma match!

Vissa spelare vill man hylla mer än andra som t ex Sami Hyypiä! Vilken säsong han gör med superba insatser de matchen han väl får spela, vår finländska hjälte! Aurelios storform håller i sig och så fick han äntligen sätta en frispark också. Sen måste man ju säga att Steven Gerrard och Fernando Torres just nu måste tillhöra två av världens absolut bästa fotbollsspelare!

Ska man skriva något negativt om matchen från Liverpoolögon sett så är det väl att kantspelet som så ofta inte fungerade bra offensivt. Riera är verkligen blek just nu och bör förpassas till bänken när Benayoun blir hel. Sen har vi den på ständigt omdiskuterade Lucas Leiva som i avsaknad av Alonso gör mycket väldigt bra saker i denna match men också en hel del misstag som kunde resulterat i baklängesmål. Fast självklart  i det stora hela en fantastisk match av Liverpool

Nu hoppas jag faktiskt att Liverpool blir lottade mot Man United i Champions League-kvarten!


Kommentarer >>
Postat av: roffe

En riktig stormatch av Pool...det var kul och se. Ännu bättre var att se rödnäsan lite sur..hehe.



Men skapligt att du ändå gnäller på ditt Liverpool fast dom spöar en av världens bästa lag...du har stora krav du :) Men jag vet hur det är..man är aldrig nöjd..

2009-03-16 @ 12:19:52
Postat av: FredrikB

Ja, jag trodde knappt mina ögon när kollade på ABs matchbevakning. Helt sanslöst! I kväll kör de hela matchen i ManU-TV på Viasat Fotboll. Jag lär sitta klistrad. Bra för oss som inte har Canal Plus, läs: prioterar CL-fotbollen. :)



Underbara bilder i pressen på Gerrard när han kysser TV-kameran, både bilden som kablades ut i TV och bilden tagen från sidan av en pressfotograf! :D

2009-03-16 @ 12:22:01
URL: http://fredrikfoto.blogspot.com/
Postat av: Mattias

Roffe/

Japp att få se Sir Alex sätta tuggummit i halsen är oslagbart! Ha ha, nädå det var inget allvarligt gnäll och jag tror nästan du brukar ha större krav på The Gunners än jag på liverpool ;)



Fredrik B/

Ja då måste du titta ikväll för det var en njutning att se matchen! Själv skulle jag inte överleva utan C+ men det kostar ju tyvärr en del.

2009-03-16 @ 15:11:26
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Urban

Ja herrejävlar vilken seger....skit i ligan. Vi pissa på dem!!

2009-03-16 @ 19:18:45
URL: http://bollfot.blogg.se/
Postat av: Mia

Hmmm

Behöver jag säga att Kärleken kom hem som "Tuppen" efter matchen....

Han säger att det är dom VIKTIGASTE matcherna är att tvåla dit MITT lag, United!!! Dumma han, men grattis till er. Sug på karamellen så länge den räcker...

2009-03-19 @ 08:32:39
URL: http://livethosmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0