Mot Globen

Snart dags för helg och imorgon åker jag ner till Stockholm för att se Ulf Lundell i Globen med min kompis Johan. Jag kommer att övernatta på Southfork-Ranchen i Orminge hos Johan, Anna och lilla Kajsa efter konserten. Det ska bli jätteroligt att umgås lite igen och om rykterna stämmer så ligger det några gamla Bustertidningar upplagda i gästrummet som morgonpigga jag kan avnjuta på Söndagsmorgonen!

Det hade förstås varit ännu roligare att åka ner till Stockholm om jag hade mått helt bra i magen och kunnat parta till rejält men jag får nog ta det lite lugnt med tanke på hur jag kände mig dagarna efter förra helgens fest. Samtidigt får jag väl vara glad för att jag nu känner mig såpass bra att jag kan jobba utan problem och även spela innebandy flera ggr i veckan även om jag är en bit från toppformen på innebandyplanen just nu. 

Nu har jag alla fall äntligen fått tid till röntgen i Gävle på Torsdag så får vi se om de kan hitta vad som är felet i min mage. Det vore ju djävligt trist om jag aldrig får känna mig helt normal i magen igen men förhoppningsvis hittar de något så att jag alla fall vet hur jag ska bete mig framöver för att må så bra som möjligt eller för att bli helt frisk.

Ikväll blir det väl bara en lugn Fredagskväll hemma med Tina och Maxen. Vi kanske kan kika på filmen "Benjamin Buttons Otroliga Liv" som vi påbörjade i veckan men som en kvällshostande Max inte ville låta oss se på. Nu är fikarasten slut på jobbet och jag ska göra ett sista jobbryck innan vi avslutar veckan med en timmes friskvårdsinnebandy.

Ha en trevlig helg folks!


Kommentarer >>
Postat av: roffe

Hur kan du se den nya filmen då...den har ju inte släpps på dvd ännu.. :) Nåja..jag vill också se den...verkar intressant.



Senaste filmen vi såg var Seven Pounds med Will Smith..den var ganska bra tycker vi.

2009-03-20 @ 19:19:42
Postat av: Mattias

Ja det är ju märkligt det där :) Seven Pounds ligger också väntandes på dvd:n!



Träffade "Lappen" idag på ICA förresten. Han undrade hur det var med dig och det lät som han ville surra lite med dig men han får väl höra av sig då. Första gången på 5 år jag såg honom tror jag. Ha en trevlig helg Roffe!

2009-03-20 @ 20:28:43
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Malla

Ha det bara bäst på Globen och med Buster!



Pok



MallaborprecisbrevidGlobenbralla

2009-03-21 @ 01:15:54
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: DD

DAMN! Jag borde ha sett den filmen. Kanske får hyra den och gotta mig åt Brad Pitt in the comfort of my own home ;D



Hoppas magen höll! *kram*



2009-03-23 @ 09:46:56
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mia

Hoppas att det går bra med fabbro Doktorn i Gävle och att dom får ordning på magen!



Ha en trevlig helg!



//M

2009-03-26 @ 09:43:01
URL: http://livethosmig.blogg.se/
Postat av: pangis

Lycka till hos doktorn Mattias och att du blir bra någon gång!!!!

2009-03-26 @ 15:18:28
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0