Magisk Liverpoolkväll

Vilken magisk kväll på Anfield när Liverpool krossade Real Madrid med hela 4-0 i Champions League och därmed är klara för kvartsfinal. Först ska också sägas att den åt båda håll bedrövlige domaren mycket väl hade kunnat blåsa frispark för Real vid Liverpools 1-0 och att det inte var någon straff vid 2-0 men känslan är ändå att Liverpool hade vunnit komfortabelt i vilket fall då de stora delar av matchen spelade ut spanjorerna!

Liverpools två viktigaste stjärnor Fernando Torres och Steven Gerrard har ju varit skadade på sistonde men kunde spela den här matchen och som de gjorde det! Torres var verkligen glödhet och Gerrard som alltid kliver fram i stora matcher har nu gjort 16 mål de tre senaste säsongerna i Champions League!!!

Pepe Reyna i Liverpools mål var som vanligt duktig. Backlinjen agerade stabilt med extra plus till Aurelio som verkligen har hittat storformen på sistonde. På mittfältet var Mascherano sådär äckligt bra som han så ofta var ifjol och stort beröm även till de andra på mitten för ett jättejobb. Roligt också att Babel äntligen fick göra en bra match och visa lite av den talang han har men så sällan får ut något av. Framåt så var ju Torres enormt vass och jag har nog aldrig sett spanjoren så tänd som han var denna kväll, inte ens i EM-finalen i somras!

Vid såna här tillfällen tänker jag extra mycket på min kompis och den störste Liverpoolsupportern Magnus som inte finns i livet längre. Jag hade så gärna velat se den här matchen ihop med dig och jublat tillsammans! YNWA!


Steven Gerrard gör 3-0

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Tack för tipset om LCHF bloggen. Jag hade allt sett den och den länkar till den här bloggen http://airamsmat.webblogg.se/



Rena rama matporren!



Enjoy! och skriv lite om hurdu tänker lägga om kosten.. Du kan maila om du vill ha "hjälp" och mattips.. Jag är rätt bra på det. Däremot verkar jag vara sämre på att räkna just nu...suck

2009-03-11 @ 08:19:33
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: FredrikB

Magisk kväll på Anfield!!! Jag trodde knappt mina ögon första halvtimmen. Har inte sett "Reds" så bra sedan vändningen i finalen -05. Alla gjorde ett jättejobb. Finns det ett bättre mittbackspar än "Carra" och Skrtel, när de är så bra som de var igår?! Grymt!



2009-03-11 @ 08:26:19
URL: http://fredrikfoto.blogspot.com/
Postat av: DD

Lite lustigt attdet är just en spanjor som får Liverpool att vinna över R.M.



Men jag älskar Torres så jag klagar inte. Kanske dags att bli äkta svensson och börja heja på Liverpool. *suck* ;D



2009-03-11 @ 09:15:08
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Pedro

Från ett Real Madrid forum...



Liverpool är sedan så pass överlägsna att man byter ut Steven Gerrard mot den 12-åriga skådespelaren i "This is England".

2009-03-11 @ 15:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0