Lundellkonsert ikväll

Ikväll ska jag, Persson, Staffan och Linda in till Läkerol Arena på konsert då vår store idol Ulf Lundell ska spela! Det ska bli djävligt roligt att få se honom live igen och hans Omaha-turné har ju fått bra recensioner också så detta blir nog en härlig kväll i Läkerolen!

Jag har inte druckit en droppe alkohol sedan nyårsafton pga magkrånglet men eftersom magen känns hyfsad idag tänker jag nog unna mig något ikväll. Man vill ju ha lite roligt någon gång också och det ska nog inte vara någon fara.

Jag har ganska bra koll på vilka låtar han kommer att spela ikväll och det blir en konsert där jag känner till de flesta låtarna rätt bra. Några av låtarna som han förmodligen kommer att spela och som jag ser mest fram mot att höra är RialtoUt ikväll, Underbar morgon, Koltrastsången, Jolly Roger med flera.

Musikvideon här nedan är med låten "Gå ut och var glad" som han säkerligen också kommer att spela ikväll! Den har jag nog hört på varje Lundellkonsert och även om man är lite trött på den annars så är den underbar live. Det här är en låt med härlig text som får mig att bli glad, uppskatta och ta vara mer på det man har i livet.


Gå ut och var glad din djävel...

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Skippa ölen om du reagerar på mjöl.. drick sprit eller vin istället.. Eller ta chansen.. bara du har kul för det är du verkligen värd!!!

2009-03-13 @ 10:13:43
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Är det mjöl i öl? Fast har inga större problem med mjöl utan mer mjölk även om prover för båda inte visat nåt sånt. Har precis googlat lite på mest skonsam alkohol för magen och man ska väl framförallt undvika kolsyra men annars vet jag inte. Lite ren sprit kanske :) Jaja det blir som det bli för jag anser också att jag är värd att ha lite kul!

2009-03-13 @ 11:05:01
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: FredrikB

Hoppas vi ses där framme på ståplats i kväll!



/F

2009-03-13 @ 13:00:15
URL: http://fredrikfoto.blogspot.com/
Postat av: pangis

Humle och Malt... kan ge samma reaktioner.. Det finns receptfria tabletter på apoteket om man reagerar mot mjölk.. Ha kul i kväll för som sagt.. Det är du värd!

2009-03-13 @ 15:55:39
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Johan

Ladda nu för en kul kväll o hör av dig på lördag så man får höra vad som väntar i Globen nästa helg!



/Johan B

2009-03-13 @ 18:23:46
Postat av: E

Åh vad trevligt, ha nu en riktigt bra konsert och njut.



Ja,det med kusinen är en lång historia, må väl.

2009-03-13 @ 19:39:56
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Fru P

Såg gubben på Skansen för några år sedan med Jeppe... det var en enda stor gäsp tyvärr men jag hade nog alldeles för höga förhoppningar.



Andra som sett honom tycker han rockar fett! Hoppas det blir kanon.

2009-03-14 @ 16:00:18
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: DD

Lundell...mjaaaeeeääääää ...nej tack för min del, men ha skoj du.



Pangis har rätt. Vissa sorters öl kan reaktioner. Jag har en glutenintolerant bekant som bara kan dricka vissa soreters öl. Kolla med Bolaget vilka det är, dom vet.



Have fun. Tänk på morgondagen imorgon ;D

2009-03-14 @ 16:01:04
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Nina

Trevligt!!! undra tro om han kör sin årliga skansen spelning i år?+ Då ska jag lura med mig husbandet... blir nog inte lätt men men!



Hoppas det gick finfint att dricka sprit! :)

2009-03-16 @ 09:49:54
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0