Gårdagens TV-kväll

Diagnos Okänd
Såg inte hela programmet men blev ju lite nyfiken när tjejen de undersökte bland annat led av IBS som de ju misstänker att jag har. Efter 15 års utredningar verkade läkarteamet komma underfund med vad som var hennes problem och mycket handlade om näringsbrist. Sen hade hon ju fibromyalgi också. Förmodligen kommer hon må bättre med en väl anpassad kost och motion vilket många människor skulle göra i det här landet, så även jag.

Arge Snickaren
Även om jag inte är någon rustkille så gillar jag alltid att se dessa program när folk får hjälp att göra om sina hem. Gårdagens program handlade om ett par som hade köpt ett gammalt hus som var ett rustobjekt som de inte kom någonstans med trots att killen verkade slita med det för jämnan. Deras förhållande verkade inte må särskilt bra av detta heller. Ett väldigt vanligt problem idag då folk blir ihop, skaffar barn, köper rustobjekt som upptar all tid för att sen separera och sälja huset. Inte alla förstås men för väldigt många slutar det så verkar det som.

Kvällsöppet med Ekdahl om Prostatacancer
Jag såg bara första delen av programmet där Bert Karlsson debatterade med en politiker om PSA-proven som man tar för att upptäcka bland annat prostatabesvär. Jag tycker Bert Karlsson gör ett beundransvärt jobb när han på sitt lite buffliga sätt hjälper till att förmedla information om PSA-tester, Prostatacancer mm. och de bedrövliga brister som finns angående vården för de som drabbas.

Kommentarer >>
Postat av: Linda Andersson

Det var så det upptäcktes att min låtsaspappa hade prostatacancer. Den upptäcktes i god tid, han strålades och fick sedan ta bort hela prostatan.

2009-03-19 @ 13:07:03
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: pangis

Du glömde Greys Anathomy.. det bästa programmet på den här sidan seklet:-)

2009-03-19 @ 14:08:46
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Linda/

Ja min pappa tillhör en av många som nonchaleras och när det sedan upptäcktes alltför sent och inte behandlades omgående heller så spreds det och så fick han bara bli 61 år.



Pangis/

Vi spelar alltid in Grey men jag har mer eller mindre övergivit serien för jag tycker den blivit klart sämre. Tycker bland annat det är löjligt med spöket....

2009-03-19 @ 15:52:13
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Det finns inget löjligt med Greys, bara så att du vet:-) Jag är definitivt emot den kostnad som kommuner och vi har när det kommer till kungahuset, i synnerhet i dessa tider.. Det och miljonbonusar sticker för mycket i ögonen på folk..

2009-03-20 @ 08:27:34
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: DD

okänd sjukdom, arg man och så lite cancer på det. Wow, vilken KUL kväll.



2009-03-20 @ 08:43:33
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Malla

Går inte att svara på ditt senaste inlägg..



Att gå ur kungahuset var det smartaste jag hört på länge... Mattias for president!



Pok



Mallavägrarkyrkanocksåbralla

2009-03-20 @ 10:02:00
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Mattias

Pangis/

Så Spök-Danny finns på riktigt ;)



DD/

Nja, jag hann med en rolig innebandyträning också



Malla/

Japp då är vi två medlemmar nu då :) och kyrkan har jag tänkt gått ur i flera år men det har inte blivit av bara...

2009-03-20 @ 10:15:53
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0