Alla tiders Tre Kronor

Jag har tagit ut ett Tre Kronor från 80-talet tills nu och det var minsann inte lätt att behöva utelämna spelare som Patrik Sundström, Ulf Dahlen, Stefan Persson, Tomas Holmström, Fredrik Olausson med flera. Om någon sportintresserad läsare har synpunkter på laget eller vill komma med ett eget lag så varsegoda!

Mitt Alla tiders Tre Kronor


MV: Henrik Lundqvist, Pekka Lindmark, Pelle Lindberg

Börje Salming, Niklas Lidström
P Forsberg, M Sundin, D Alfredsson

Anders Eldebrink, Niklas Kronwall
Kenta Nilsson, T Steen, H Loob

Ulf Samuelsson, Calle Johansson
Mats Näslund, B-Å Gustafsson, T Sandström

Kenny Jönsson, Tomas Jonsson
Marcus Näslund, Mikael Nylander, H Zetterberg

Kommentarer >>
Postat av: sportsnackaren

Verkligen jättesvårt med tacklingen, skulle man stått på "ena sidan" så skulle det vara lättare kanske. Vi vill se mer tacklingar i svensk hockey men så går det lika snabbt ett steg bakåt när det här händer... Varken disciplinnämnd, domare eller spelare verkar veta vad som gäller tyvärr.



Klart att "alla" utom i Jönköping och Skellefteå vill se Färjestad-Frölunda i final, med tanke på historien mellan lagen, "derbykänslan" och att de övertygade mest i kvartsfinalerna.:) Det mesta talar för en sådan final, men det mesta talade för LHC med så...:)



Kronwall var högt upp var min spontana känsla, men svårt att säga emot ändå på samma gång. Förstafemman känns giftig och din tredjefemma känns väldigt bra komponerad för en annan som gillar lirare och lite mer hårdföra spelare. Kanske skulle vilja ha in Holmström i laget, men svårt att se vem han skulle peta dock.



Trevlig blogg föresten! YNWA!

2009-03-18 @ 17:06:19
URL: http://sportsnackaren.blogspot.com/
Postat av: Pumba

Markus Näslund kan inte komma med på sina Tre kronor meriter men däremot på hur han presterat i Nhl.

En som borde vara med fast han verkligen inte är min favvo är röd Jörgen Jönsson. Presterade alltid bra och höjde sig ordentligt så fort han hade Tre Kronor på bröstet.

2009-03-18 @ 21:34:39
Postat av: Johan

Svårt att överträffa dig medett annat lag Mattias. Kanske att Calle Johansson kan bytas ut mot Albelin, Ragnarsson eller varför inte den långe kalven i Flyers, Kjelle Samuelsson?

2009-03-19 @ 07:42:52
Postat av: DD

NÖRD!!! ;D



2009-03-19 @ 10:27:25
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mattias

Sportsnackaren/

Ja vi är helt överrens om att tacklingen är svår att bedöma om den är värd avstängning/utvisning eller ej men jag tycker de har gått för mycket på vad som hände med den skadade spelaren den här gången.



Pumba/

Ja jag grundade laget på NHL också o inte bara Tre Kronor för då har du helt rätt. Svårt ändå att utesluta en spelare som ansågs av spelarna att vara den bäste i hela NHL 2003! Dåligt med Södertäljespelare förutom Eldebrink men Glenn Johansson kanske blir med om jag gör ett Elitserielag :)



Johan/

eller Lars Ivarsson :)



DD/

Jajamen! :)

2009-03-19 @ 11:32:26
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Vet inte vem jag skulle ha petat ur ditt lag till förmån för Peter Sundström ;)

2009-03-19 @ 18:52:39
URL: http://dagensekosblogg.wordpress.com
Postat av: Mattias

Peter Sundström var duktig men får nöja sig med en plats i MIF All Star Team genom tiderna :)

2009-03-20 @ 08:24:19
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Persson

jag vill ha med Tord Lundström som gjort 200 landskamper och har 9 sm-guld ...då ryker nog nyllet eller tomas steen...sen jörgen jönsson och tomas rundkvist men då lär dom nog spela med 5 femmor

2009-03-20 @ 15:09:28
Postat av: Mattias

Ja Tord borde ju också ha en plats men han var ju lite före min tid så... Ja Loob vill nog ha Rundqvist med i laget alla fall gissar jag :)

2009-03-21 @ 09:37:41
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0