Pizzasallad
I veckan gjorde jag en pizzasallad av ingredienserna vitkål, äppelcidervinäger, rapsolja och svartpeppar. Den var helt ok men inte sådär jättegod som man skulle vilja ha den.
Har läst massa recept på nätet men vill ändå kolla bland mina matkunniga bloggläsare om någon vill tipsa om ett gott recept utan sockertillsatser?
Har läst massa recept på nätet men vill ändå kolla bland mina matkunniga bloggläsare om någon vill tipsa om ett gott recept utan sockertillsatser?
Kommentarer >>
Postat av: pangis
Skippa den skarpa äppelcidervinäger och ta den milda vita balsamvinägern istället..(Finns på Willys i allafall) En nypa salt mildrar också smaken.. 3 delar olja en del vinäger.. slå kokande vatten på vitkålen innan du blandar dressingen
Postat av: Linda
Italiensk salladskrydda brukar jag ha i, och även strimlad paprika. Vitkål o sallad ska få badas i hett vatten innan dressingen. Brukar ha rapsolja, italiensk krydda, svartpeppar, äppelcidervinäger. Sen ska salladen stå minst en dag för att gotta ihop sig :)
Trackback