Ensamma dagar

Sen i Söndags har ju Tina varit i Leksand med sin familj och Max. Det känns lite skönt att för första gången på en lång tid få några ensamma dagar här hemma även om det förstås känns lite tomt utan dem också. Hur mycket jag än saknar min underbara son så är det förstås lite skönt att inte behöva springa upp till en vaknande Max flera gånger på kvällen, man slipper någon som rycker i toadörren eller kladdar ner hela köket vid varje måltid och man kan ha bärbara datorn vart som helst utan att Max blir galen om han inte får använda den mm.

Alla är ju olika och även om jag tycker om att umgås och vara med människor så tycker jag även mycket om att bara vara själv ibland så därför känns dessa dagar lite extra sköna. Fast imorgon ska jag åka upp till dem i Leksand några dagar och det ska förstås bli väldigt roligt också. Längtar lite efter att få gå på Leksand sommarland med familjen och att få bada med Max i Siljan mm. 

Jag har både slöat och jobbat rätt hårt de här dagarna. Jag har målat rätt många timmar och det känns skönt att ta en liten paus från målandet nu i några dagar. Sen har jag och Persson varit till stranden också men annars har jag tyvärr inte gjort så mycket. Hade hoppats på lite tennis, beachvolley eller golf men det har inte blivit av pga lite olika skäl.

Ikväll är det Pumpbolaget på Kharma här i stan och vi kanske är några stycken som ska ner dit för att ta nån öl ikväll. Fast jag lär ju ta det lite lugnt då jag ska köra upp till Leksand imorgon men det kan ju vara roligt att komma ut en kväll och Pumpbolaget borde ju dra lite folk tycker man.

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Jag tror alla mår bra av lite egentid ibland, nmu när kidsen är stora kan jag verkligen uppskatta att jag fått mitt liv tillbaka, hur mycket man än älskar dom så är det bara så..



Ha fina dagar i Leksand!

2009-07-01 @ 15:03:54
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Johan B

VA SJUTTON ÄR PUMPBOLAGET?

2009-07-01 @ 21:10:07
Postat av: Lina

Haha, säger detsamma som Johan. Drog de nåt folk då? :P

2009-07-01 @ 23:54:17
URL: http://www.nattstad.se/lina*n
Postat av: Mattias

Pangis/

Japp, visst är det så!Inte helt fel att få längta lite efter varandra nån gång ibland heller.



Johan/Lina/

Pumpbolaget är ett coverband som är väldigt välkänt för oss som hängde på Afterski i Sälen eller Afterbeach på Gotland under 90-talet. Var skapligt med folk men mest yngre förstås och inget speciellt drag när de spelade tyckte jag...



Den lilla förfesten med Perra, Persson och en dator med Spotify var mycket roligare än utgången!

2009-07-04 @ 17:46:49
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: wanker

Jaa jag förstår inte varför ni går ut överhuvudtaget i viken ..man blir ju faan bara deppad !! Tacka vet jag gävle ..alltid mycket folk å många i ens egen ålder :)

2009-07-04 @ 22:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0