Sunday Bloody Sunday

Allt skit började igår förmiddag då jag åkte på ryggskott medan jag busade med Max. Resten av dagen fick Tina trots att hon kände sig lite frusen och illamående mestadels ta hand om Maxen medan jag försökte hitta ett någorlunda skönt sängliggande ryggläge. På kvällen så blev det tidig kväll både för Tina och Max medan jag kikade på massa sport. Härliga segrar för Liverpool och Småkronorna i Junior VM i ishockey för övrigt!!! Tedenby!!!

När jag somnat vid halv ett tiden vaknade vi snart av att Max började kräkas helt plötsligt. Stackars killen hade fått magsjukan och kräktes igen sen på morgonen då vi även kunde konstatera att Tina fått det också. Via MSN fick vi sen reda på att Johan, Maria och Theo som vi firade nyår med också hade åkt på magsjuka igår! Så nu är det alltså bara en viss kille som är kvar och jag får väl hoppas att ryggskottet blivit lite bättre tills jag får magsjukan så att jag kan böja mig och hulka alla fall, brrrr. Hatar magsjuka!!!

På förmiddagen idag tänkte jag skynda mig till affären för att bunkra upp med lite blåbärssoppa, majsvälling till Max mm. innan det är för sent. Jag lämnade mina sjuklingar här hemma och skyndade mig ut till garaget där jag märkte att någon försökt bryta sig in i granngaraget. När jag sen skulle kliva in i min bil så var rutan på bilen krossad och glassplitter i hela bilen! TACKAR!!! Av alla djävla bilar i vårt garageområde var de förstås tvungna att smascha vår ruta och tydligen hade de sen snott bilen bredvid vår som var en gammal skruttbil.

Jag kunde nästan bara skratta åt eländet och fick vända in igen för att berätta för Tina om den roliga upptäckten. Nu ska det ringas till polis, försäkringsbolag och så måste man damsuga ur bilen och frakta den till en glasfirma utan fönsterruta. Detta känns otroligt lockade i den dagsform vi har nu och med tanke på att det är ca 17 minusgrader ute. En självrisk på några tusen kom inte heller särskilt lämpligt men men det gör det väl aldrig!

Jaja, som jag alltid brukar säga så finns det många som har det värre men jag kan alla fall utnämna denna dag till den sämsta hittills år 2009 utan konkurrens. Nu ska vi passa på att vila lite medan Max sover lite middag och så hoppas jag vår lille kille snart blir frisk för det är ju honom man lider mest med förstås! Han såg så frågande ut inatt när han bara plötsligt var vaken och kräktes en massa, stackars Max.

Hoppas ni andra har en lite trevligare Söndag än vad vi kommer att ha!

Kommentarer >>
Postat av: Maria

Johan har faktiskt inte åkt på kräksjukan än, så han kanske klarar sig, och vad jag har hört av alla de andra runt oss som också fått det så har alla killarna klarat sig. Kanske är en mamma-barn sjuka:-) Gud vad tråkigt med bilen, så jäkla typiskt, vilken dag!

2009-01-04 @ 13:50:49
Postat av: pangis

Ta omedelbart 10 st hela vitpepparkorn, svälj dom hela. Då bruakr man klara sig. Jag har t o m gett barnen några korn i yoghurt o likn när de var små. Oftast fick bara en i familjen magsjukan när vi gjort så!! Tipset fick jag när jag jobbade inom äldreomsorgen o här har det funkat rätt bra! Lycka till o krya på er!

2009-01-04 @ 14:26:19
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja vilken otur ni har alltså! Och så gnäller en annan för att vattnet fryser i vårat pisshus.. Hoppas ni snart kan få tid för att byta ruta iallafall, kanske nån snäll som kan ta sig lite tid för det kan man ju hoppas på!



2009-01-04 @ 14:50:17
Postat av: Honung

Stackars er! Krya på er allihopa!

2009-01-04 @ 17:09:06
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: E

Det är ju en klische men, en olycka kommer sällan ensam. Krya på Er och hoppas att det fixar sig med bilen.

2009-01-04 @ 20:36:22
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Mattias

tack tack...nu är denna piss-söndag snart slut alla fall och jag kände till det där med vitpeppar som Pangis tipsade om och har alla fall klarat mig än så länge från magsjukan, peppar peppar :)



2009-01-04 @ 23:05:26
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Vad synd annars hade du som tack för tipset kunnat ringa o rösta på rätt Jerringpristagare;-) Hoppas du klarar dig! Jag var tvungen att ta några korn bara av att läsa din blogg:-)

2009-01-04 @ 23:23:47
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: E

Ja,den visionen har även jag. Från måndag, då jäklar skall det bli ordning och reda ;-D



Tack,uppskattar din oerhört vänliga kommentar. Jag hamnade på blogg.se första sida och då regnar det kommentarer samt besökare.



Må så gott

2009-01-04 @ 23:33:18
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: E

Nej,det förstår inte jag heller. Han har ju utarmat sitt varumärke enormt mycket. Men tja, han måste ha något jag inte kan upptäcka.



Det är väl så att som spelarfru så är det ofta på mannens premisser och kan man stå ut med lite fummel på krogarna så klarar man det mesta i de typer av förhållanden.



Må väl.

2009-01-05 @ 12:24:28
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0