Söndagsfrukost

Max är ju oftast en glad och harmonisk kille men vid frukostar finns det ingen hejd på otåligheten. Även om jag skulle hälla ut en hel leksaksaffär på golvet medan jag gör frukost åt honom så blir han otålig. När man sen ger honom gröten så har han den senaste tiden blivit jätteledsen av nån anledning och gnäller, gråter mm. Kanske blir han för hungrig och uppspelt på morgonen eller har ont i sina tänder som ständigt ploppar fram, det kan bero på tusen saker men även om man inser det så blir jag ändå ibland väldigt irriterad när det blir gnälliga morgonstunder.

Inatt har vår älskade buspojke sovit hos mormor igen och jag känner mig så skönt utsövd då jag har sovit från halv två inatt tills klockan åtta imorse utan vakningar. Nu fick jag en sån där skön morgon där jag kan sitta vid datorn i lugn och ro också. Nu har Tina vaknat också så jag ska gå ner och äta en lugn härlig frukost innan vi sen ska hämta hem vår son.

Som vanligt sov han tydligen bättre än någonsin hos mormor och under kvällen hade han varit i kalasform. Han fick bland annat lära sig spela munspel och vägrade sen att släppa det ifrån sig, ha ha.

Imorgon ska jag och Tina till Max dagis för att träffa personalen men utan Max. Sen på Tisdag börjar han skolas in där på riktigt! Självklart känns det väldigt spännande och lite nervöst inför dagisstarten men det ska nog gå bra. Det känns skönt att Tina har hemmastudier och kan vara med den här första inskolningsveckan tycker jag men sen veckan efter är vi grabbar själva. Jag får återkomma med en dagisrapport!


Frukostar med Max innehåller ibland både skrik, gråt , bus och skratt

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Jodå, nog är det något visst med sängarna eller rummen som är hos mormor och morfar... Samma sak har nämligen drabbat mig... när en annan nu börjar önska att man ska få sova en hel natt, utan en spark i ryggen eller bli väckt av andra aneldningar, så sover de hur snällt som helst när de är hos mormor/farmor osv. Knepigt håller jag med om. Ha de gott!

2009-01-11 @ 11:12:36
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: persson

eftersom du skriver så lite om sport .....så kan jag meddela att det var en grymt bra hockey match i läkerol arena... igår ...den hade det mesta (utom fullt på läktarna) och ett perfekt slut, toppar i brynäs var Lauritzen,Granström och Lars Jonsson (igår visade han sin storhet)...och brynäs gör det förbannat bra...

2009-01-11 @ 12:36:47
Postat av: Honung

Det är nog första gången jag sett honom riktigt sur.

2009-01-11 @ 18:47:44
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Mattias

Linda/

Ja det är ju positivt förstås men man undrar ju lite varför det blir sådär :)



Persson//

Brukar ju skriva om helgens sport på måndagar ibland och skulle kunna skriva om sport varje dag eftersom det är mitt favoritämne! Tyvärr får jag väldigt sällan respons från er sportintresserade polare så därför blir det mer att jag skriver om just sport på diverse forum istället.



Fast roligt som fan med Brynäs och att du håller koll/stöttar laget nu när jag har en lång timeout från Läkerolen!

2009-01-11 @ 18:54:19
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Smart att ge honom en liten macka innan gröten är klar då hålelr han blodsockret uppe, sjunker det för lågt har jag för mig att dom kan bli griniga.. (Men jag minns inte helt) :-) Söt är han i allafall Maxgubben eran:-) sur eller inte..

2009-01-11 @ 18:57:29
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Honung/

Japp jag tänkte att du skulle få se hans andra sida också men det är tack och lov inte ofta han är sur vår Max.



Pangis/

Ja framöver får han alltid smörgås först så hinner man ju själv käka lite också.

2009-01-11 @ 19:08:47
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0