Nyårsafton 2008

Vår nyårsafton firade vi då hemma hos Johan, Maria och Theo. Jag var lite trött på dagen eftersom jag bara sovit tre timmar på natten innan men med lite groggar och vilja så var det inga problem att vara uppe till kl 5.

Vi åkte dit rätt tidigt så att våra grabbar skulle hinna leka lite innan Theo skulle sova. Max var inte sådär helnöjd med livet på dagen här hemma men när vi väl var hos Johan och Maria så var han på bra humör hela kvällen/natten. Det var en en nyårsafton helt i min smak där vi åt och drack en massa gott samt spelade lite olika spel.

Vi körde bland annat Nintendo Wii där bland annat Tina imponerade stort i bowlingen med ca 170 poäng! Bra att min flickvän gillade spelet för då finns det ju förhoppningar om att vi i framtiden inhandlar ett Nintendo Wii till hemmet vi också. Vi spelade även två olika sällskapsspel killarna mot tjejerna där man ska förklara ord på lite olika sätt. Roligt men frustrerande att tjejerna hade sån djävla flyt med sina kort och alltid fick de enklaste uppdragen!!!

Tiden gick otroligt fort denna kväll/natt så helt plötsligt var klockan 4 när vi tog en taxi hem. Vi somnade väl framåt kl 5 och sen vid halv nio ville Max förstås upp och ha frukost. Konstigt nog var jag inte särskilt trött så jag studsade upp med honom och lät Tina få en sovmorgon. På eftermiddagen fick jag några timmar att sova ikapp på men kunde som vanligt inte sova och fastnade i den hysteriskt spännande avslutande avsnitten av Dexter istället.

På kvällen var vi till Tinas mamma med Max som fick sova där. Stackars Tinas mamma hade lite ont i lederna så vi tyckte först att Max skulle vara hemma men hon ville verkligen ha honom så det blev så och annars kunde hon ju bara ringa. Så skönt att få vara lite bakistrött en barnfri hemmakväll och frossa godis framför tv:n mm. Dessutom fick jag idag en sån där härlig morgonstund i lugn och ro vid datorn som jag alltid brukade ha förr på helgerna.

Stort tack till er Johan och Maria för den trevliga nyårsaftonen!!!





Kommentarer >>
Postat av: Johan och Maria

Tack själv! Det var en riktigt trevlig kväll som gärna görs om igen:-)

2009-01-03 @ 19:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0