Sett på tv...

Chartersvenskar (TV4)
En serie i samma anda som Färjan kan man säga men som denna gång utspelar sig på Phuket i Thailand. Den här serien kommer vi säkert att följa då det ju är roligt att se platser man själv har varit på och drömma sig bort lite grann. Dessutom kan det ju vara roligt att följa vissa turister eller reseledarna som det ska handla om.

Frånvarande (TV8)
Just nu sänder TV8 rätt många avsnitt av denna serie på dagtid har jag sett. Programmet handlar alltid om en känd huvudperson där två programledare och en kändispanel diskutterar om huvudpersonen som inte är med själv i programmet. Tyvärr gillar jag inte programledarna men är det en bra panel och intressant huvudperson kan det vara sevärt. I veckan har jag kikat på ett avsnitt där det handlade om Ulf Lundell och det avsnittet var väl sådär då panelen inte hade så mycket att komma med om Uffe tyckte jag. På hårddisken väntar ett avsnitt som handlar om Filip & Fredrik vilket ska bli roligt att se.

Mästarnas mästare (SVT)
En grupp svenska fd idrottstjärnor ska leva ihop och tävla i olika former för att kora mästarnas mästare. Det första avsnittet var väl sådär men som sportintresserad kommer man förstås att kolla i fortsättningen också. Det är egentligen mer om hur de här stjärnorna kommer fungera ihop socialt som jag tycker är mer intressant än tävlingarna. Jag tycker också att en del stjärnor inte känns så jättespännande och hade hellre haft med lite andra namn där men men.

Sexturisterna i Venezuela (Kanal5)
Fyfan vad man tyckte synd om de stackars tjejerna. Det handlade bland annat om en 160 kilos vidrig amerikansk man i 60-års åldern som skulle köpa sig en tjej för flera dagar. Han kallades för "Valrossen" och han behandlade verkligen tjejerna som djur. Ingen sensationell dokumentär då det ju ser ut så här runt om i världen men likförbannat tragiskt att se.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0