Tv-surr

Skavlan
Jag gillar ju talkshows och detta Parkinsoninfluerande program är klart sevärt. Roligt med gäster från olika områden inom nöjesvärlden och Skavlan själv är en duktig programledare av det jag har sett hittills.

24-maraton
Har ni inte sett serien 24 så kan ni slå på TV4+ ikväll och kika resten av veckan! De sänder alla sex säsongerna dygnet runt och jag minns själv när jag såg säsong 1 och 2 mer eller mindre dygnet runt för de var så spännande.

Sveriges sämste bilförare
Detta program såg jag bara fem minuter av men det räckte. Det är väl ungefär som med många av de här falsksjungande i Idol att det är folk som är lite bakom flötet som är med i programmet gissar jag. Jag tycker inte heller det är särskilt roligt när nån puckad kärring kör mot rött och är livsfarlig i trafiken.

På Spåret
Väldigt underhållande program i Fredags med Filip/Fredrik mot Peter Apelgren/Fredrik Lindström i en kvartsfinal. Tänk om Oldsberg och redaktionen kunde ha lite fler gäster av den kalibern i programmet. Jag är rätt hyfsad på tågresorna och klarade väl de på 8,8,6 poäng men när frågorna på städerna kommer är jag klart mer lost.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0