Djurplågeri

Jag blir väldigt illa berörd av djurplågeri och även om jag är en ganska fredlig person så kan djurplågare plocka fram sidor hos mig som är allt annat än fredliga. Jag har inte sett det senaste avsnittet av Kalla Fakta men har ju läst om reaktionerna efter programmet och om hur de stackars fåglarna behandlas!

Jag kan inte förstå att det finns så många människor i världen som helt saknar empati för djur? I min värld inbillar jag mig att de flesta människor som plågar djur inte heller kan visa empati mot andra människor.

Man läser ju ofta i tidningar om djur som har vanvårdats eller plågats av sjuka människor som jag önskar fick smaka på sin egen medicin. Väldigt bra att Kalla Fakta gör de här reportagen så att det kan göras något  så att all fall några djur mindre utsätts för plågeriet!


Fotot från Tv4.se

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Jag kan inget annat än att hålla med dig! Människor som inte har empati för djur tror jag saknar empati överhuvudtaget, dom är farliga.

2009-02-03 @ 09:33:35
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: DD

Jag såg en del av programmet. Det var otrvligt.Till mitt försvar kan jag säga att jag inte äger varken dunkuddar, duntäcken eller en Canadian Goose Jacka.Gissa vad dessa dyra jackor är stoppade med....just det ja...2009-02-03 @ 09:52:17
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Fru P

Usch ja. När djur o barn far illa så får nog de flesta av oss horn i pannan... Djur o barn e så oskyldiga o försvarslösa!!!Upp till kamp!

2009-02-03 @ 10:14:58
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Nina

Aaa..shit...det där är inte klokt! Kolla på det där i morse.... AJ!Håller med...

2009-02-03 @ 15:30:03
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Linda

Kikade på avsnittet och jag låg under täcket i sängen och skämdes över att täcket faktiskt var ett duntäcke.... De är ju sådant man inte reflekterar över utan det belyste det hela, kommer tänka mer på vad jag konsumerar hädanefter och hur det producerats. Började med ens riva o slita i täcket efter lappen för att kolla vad som stod, men ja - de står ju luddigt och dant.. som alltid så kan ju bara tänka mig.. stackars djur :-(

2009-02-03 @ 16:19:58
Postat av: E

Vi har just diskuterat det här och pratade om alla dessa Canadian G jackor man ser här uppe, det är FRUKTANSVÄRT.Ja,det är oerhört skönt, visst vädret, visst snön men lugnet-exakt vad jag behövde. Hur mår din mage? Må väl

2009-02-03 @ 23:05:05
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: celine

Jag fattar inte hur det kan finnas såna idioter som gör så mot gåsarna!

2009-02-18 @ 18:40:25
Postat av: Celine :)

Bli gärna medlem i min Anti-djurplågeri kampanj på:

http://www.emot.se/namnlistor/79/Ps. Tipsa gärna om listan på din blogg så att kampanjen blir större och vi får fler medlemmar :)

2009-07-12 @ 15:29:37
URL: http://celine.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0