Det blir dyrt

Det är inte svårt att tömma rustkontot när man gör badrum. Har precis gjort en beställning av badrumsmöbler, badkar tvättställsblandare, dusch mm. och med toaletten som vi köpte på Coop hamnar vi på en summa närmare 30 000 kr, brrrr!!!! Ändå gör vi inget lyxbadrum utan har försökt hitta relativt billiga möbler samt att vi har lyckats få ner priserna från vår VVS-firma till "Internetpriser".

Ikväll hade jag planerat att slipa väggarna och laga massa fula plugghål på badrumsväggarna men Tina är inte så pigg så jag får nog ta hand om vår son istället. Tina tog vaccinet mot svininfluensan igår på eftermiddagen och då hon redan innan hade ont i halsen så blev det förstås senare mycket värre så hon blev hemma idag med muskelvärk, frossa och halsont.

Förutom att det är svindyrt och svårt att göra badrum så är det dessutom väldigt tråkigt även om vi ju lejer bort mycket. Därför kommer det att kännas ljuvligt fram mot jul när vi förhoppningsvis är klara. Sedan kommer vi inte behöva göra något badrum på bra många år då det andra badrummet i radhuset är ganska fräscht och nykaklat för några år sedan.


Miller Plaza-serien som vi beställt

Kommentarer >>
Postat av: Fru P

Shit va fräscht!!!

2009-12-01 @ 18:14:24
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Johan B

Vi håller oxå på att leta möbler till vårt lilla badrum. Ser ut att bli nåt liknande ert men vi kanske inte ens får plats med en duschkarbin. Sen blir det köket i januari plus golv och väggar. Det blir fint men trist att sitta där och bara ha råd med vatten och skorpor..

2009-12-02 @ 20:52:18
Postat av: ullisar

hejja ROT-avdrag :)

2009-12-03 @ 13:45:50
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Ska bli roligt att se Southfork nästa sommar Johan!!



Ullisar/

Japp, ROT-avdraget är ett viktigt skäl till vår rustspurt som kommer fortsätta i vår!

2009-12-04 @ 12:50:29
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0