Max öppnar paket

När jag var mindre fick jag ju alltid paket i julstrumpan på julaftonsmorgonen och för en morgonpigg kille som mig var detta något att se fram mot mycket. Jag är inte mycket för jultraditioner men har krävt att vi ska ha en varsin julstrumpa i vårt hem denna jul och Max får även paket vid varje adventssöndag.

Så här såg det ut när vår egen lilla "Scarface" öppnade paket i Söndags och det ska bli väldigt roligt att se hur Maxen kommer vara på julaftonen när han får massor av paket. Nu är det ju dessutom bara några dagar kvar tills Maxen fyller 2 år så han kommer ju få öppna mycket paket denna månad!


Kommentarer >>
Postat av: Nina

Lillla hjärtat vad glaaad han ser ut! Hihi...



Det är så härligt när dom börjar förstå sig på paket. Att det faktiskt innehåller nåt väldigt kul och att man vill öppna det.



Milo fattar inte än, men nästa år kommer det nog vara annat jul i skällan! :)



Vad har max gjort?? Tänkte på scarface?

2009-12-11 @ 06:56:56
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Han hade ramlat och rivit sig men det börjar läka nu. Sånt som händer men skönt att han förmodligen slipper få nåt bestående ärr i ansiktet.

2009-12-11 @ 08:20:16
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: ullisar

det är så fantastiskt att få ta del av glädjen i deras lyckliga ögon! "paket!! till mig!?". det blir en helt annan jul i år än de två senaste - som ju faktiskt också varit barninspirerade i vårt hus. tomten kommer för första gången. ska bli intressant hur han kommer att mottas :)

2009-12-11 @ 11:22:41
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0