Max bobpremiär

I Söndags var jag och Max till några kullar i närheten av där vi bor för att inviga hans nya bob/snowracer! På vägen dit mötte vi Fagge, Sara och lille Wilmer som redan hade åkt pulka och var på väg hem. Max och Wilmer med lika overaller fick chansen att samspråka lite och snart börjar ju Wilmer på Max dagis så jag hoppas de blir riktigt bra kompisar. Det känns så bra att se Wilmer som en glad fullt frisk liten kille nu med tanke på de hemska hjärtproblemen han led av vid födseln där Danne och Sara fick genomlida några vidriga veckor på sjukhus.

Väl framme vid kullarna så körde jag och Max några åk nerför en lagom backe. Han gillade förstås att åka bob så det kommer nog bli många promenader bort dit i vinter. När vi kom hem och jag skulle ställa upp boben mot väggen så lossnade ena skidan och så hade en mutter och bricka försvunnit under den. Lite trist men bra att den höll i backen alla fall då och vi ringde Barnens Hus som skulle skicka mutter/bricka till oss från Stiga.

Gillar inte vinter så mycket men såna här tillfällen är helmysiga och jag skulle tycka att det vore djäkligt roligt att åka till fjällen med familjen. Nästa vinter får vi kanske testa om Max gillar att åka skidor och i så fall så får man ju själv damma av mina gamla Carving-skidor som blivit oanvända de senaste 6-7 åren. Att ha en vecka i fjällen i någon mysig stuga varje vinter med goda vänner vore ju underbart men det kostar ju också förstås.


Kommentarer >>
Postat av: ullisar

hihi! två likadana!



den första bilden är nog ungefär så långt jag hade vågat mig... det ser ofarligt ut på köksgolvet, apselut livsfarligt i backen juh!



ps. kan inte låta bli att notera att det är en väldans massa karlar i backen? är det könsfördelningen som gör detta till en typisk pappagrej tro ;)

2009-12-22 @ 21:12:37
URL: http://ullrika.se
Postat av: Dagens Eko

Kul med backar, men glöm inte bort att använda hjälm

2009-12-23 @ 22:50:46
URL: http://dagensekosblogg.wordpress.com
Postat av: ullisar

ps. tack för att du är mitt hönsiga undermedvetna Dagens Eko :D jag tänkte, men "vågade" inte, skriva det!

2009-12-28 @ 01:20:38
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0