En vecka kvar

Nu har jag bara en vecka kvar på semestern och ni som brukar kika in på min blogg har ju märkt att den uppdateras väldigt sparsamt denna semester. Det blir nog lite bättre fart i bloggen när semestern är över har jag tänkt. 

Förutom att vi har varit i Leksand några dagar och haft en vecka i Stockholm så har vi bara varit hemma. Hade vi haft råd hade vi säkerligen tagit en sista-minuten med tanke på allt djävla regn men förhoppningsvis kan vi skaka fram lite pengar till hösten och göra en billigare resa då istället. Jag har även vissa planer på en fotbollsresa till Barcelona i Sep-Okt med några kompisar men vi får se hur det blir?

Vi har inga stora semesterplaner för min sista semestervecka utan ska väl försöka måla klart radhuset då vi äntligen är inne på slutspurten. Sedan verkar det bli skapligt väder så någon dag till stranden blir det nog och en tur till Nöjesparken Furuvik så att Max får kika på lite djur och åka lite mer karuseller.

Jag har verkligen slarvat enormt med både kost och träning på semestern men ska från och med idag försöka att i största mån återgå till att äta LCHF-kost och träna oftare. Jag har bara spelat tennis ca 4-5 gånger i år vilket känns bedrövligt så nu ska det spelas mycket innan den mörka hösten snart kommer.

Jag ska försöka njuta av min sista semestervecka och återkommer här så småningom!

Kommentarer >>
Postat av: Pangis

Läste ditt inlägg på fejjan om Max i ICAkön:-) Fin helg till er!!

2009-08-07 @ 10:26:07
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0