TV-hösten

En av väldigt få fördelar med att det är höst är väl att tv-utbudet blir bättre och de serier man följer oftast kommer igång med nya säsonger! I nuläget är det alltså nya säsonger igång av följande sevärda tv-serier:

- Entourage
- Californiacation
- Grey´s Anatomi
- Weeds
- Dexter

Ni som inte har sett den fantastiska tv-serien The Sopranos och inte vill ladda hem avsnitten eller slösa pengar på DVD-box kan istället följa serien från den första säsongen på SVT 1 och SVT 24 denna höst.
***
Ibland råkar jag slötitta på Extreme House Makeover  som sänds på femman. Visst är det underbara saker de gör åt familjer som verkligen är värd det men jag spyr på det där överamerikanska i den showen. Han som leder programmet blir bara för mycket och när sen hela byar står där och viftar med amerikanska flaggor när huset ska visas och till och med familjens hund gråter så blir det lite väl.
***
Vi kikade på första avsnittet av Färjan igår och det var väl sådär. Visst fan var den där kock-Håkan med i Baren på TV3 eller nån annan dockusåpa? Det finns nog en hel del resenärer som sitter hemma i familjesoffan och svettas nu ifall deras betende på kryssningen visas i tv kan man ana.
***
När det gäller sport på tv så kommer nu Glenn Strömberg att debutera som expertkommentator på Viasat istället för Glenn Hysén. Jag sticker ut hakan rejält och vågar påstå att det blir en viss höjning av nivån....
***
På Lördag börjar omtalade TV-programmet Stjärnor på Is att sändas i TV4. Jag tror inte att det blir särskilt roligt att se på men man kanske kikar ändå för att se när de ramlar eller för att se kändisarna i trevliga utstyrslar.


Kommentarer >>
Postat av: Linda

Kock-håkan? Kallades han så, minns jag iallafall inte om han hade något smeknamn? Det är iallafall den Håkan som var med i Baren på tv3 för en himla massa år sen iallafall, lika dirty som vanligt. Han är väl lycklig med sitt bartenderjobb på Cinderella, får många onenights trots sin ålder - precis samsamma som Baren-tiden med andra ord ;-) Somliga växer aldrig upp!

2008-09-30 @ 20:47:16
Postat av: Mattias

Bartender-Håkan menade jag, ha ha... ja då var det han som jag tänkte på alla fall... Han låg lite lågt med flörtandet på båten sa han och försökte framstå som en elev från söndagsskolan :)

2008-09-30 @ 21:47:14
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Linda

haha ja, han försökte utmåla sig som en liten ängel - you bet.. Pratet säger dock något helt annat, he he ;-)

2008-10-01 @ 17:22:07
Postat av: Celeboutfits

Vilken dräkt Josefin Craaford hade!

2008-10-13 @ 16:09:04
URL: http://celeboutfits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0