Transferfönstret stängt

Det var en spännande kväll/natt igår då transferfönstret för värvningar till Premier League stängde kl 01 inatt. Manchester City har ju numera nya ägare som verkligen vill pumpa in pengar till klubben och försökte ju värva en massa igår. Undrar vad tränare Mark Hughes tänkte när de ringde upp honom och sa att han har 100 miljoner pund att köpa spelare för men måste göra det inom 12 timmar? Nu lyckades Man City tyvärr inte sno Berbatov framför Man United men däremot köpte de Robinho för dyra pengar. Man trodde väl aldrig någon klubb skulle kunna snuva Romans Chelsea på en sån spelare! Dessutom verkar Citys nya ägare inte nöja sig med det utan lovade i framtiden att man ska värva massor av spelare i 350 miljonersklassen!!! Brrrr!

Liverpool fick äntligen sin kantspelare då man värvade Albert Riera från Espanyol. Ingen världsspelare som man hoppats på men som förhoppningsvis blir ett framgångsrikt nyförvärv. Ska jag sammanfatta sommarens "Silly Season" för Liverpools del så är jag rätt missnöjd. Klubben har inte alls fått en så mycket starkare startelva som jag hade hoppats och just nu känner jag stora frågetecken inför Rafas prioriteringar denna sommar! Nu gäller det att få till ett spelsystem som fungerar och att spelarna får spela på positioner där de kommer till sin rätt!

Så här tippar jag att top 8 i Premier League slutar och räknar då med att t ex Tottenham och Man City säkerligen kommer värva stort i Januari.

1. Chelsea
2. Man United
3. Arsenal
4. Liverpool
5. Man City
6. Tottenham
7. Portsmouth
8. Everton

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0