Tittut Max

Max förkylning blir sakta bättre för varje dag men han har förstås extra svårt att somna då han har hosta på kvällarna. Igår kämpade vi länge länge och när jag till slut lyckades få honom att somna så råkade jag nysa. Max blir i vanliga fall ganska rädd för mina nysningar och ännu mer nu som nysövd liggandes i min famn. Han spottade ut nappen imponerande långt kan jag berätta och tittade på sin pappa med frågande blick och surläpp :)

Den senaste tiden har han verkligen börjat gilla den klassiska Tittut-leken! Han tycker det är fantastiskt roligt när vi slänger en filt eller täcke över hans huvud och frågar -Vart är Max? Sen tycker han om sin lilla hink som han kan gömma sig i som på bilden nedan.


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Om du inte är allt för såsig i huvudet så skulle jag vilja ställa en jobbfråga till dig, eller ett par:



Anlitarn ni kommunens komvux för SFI undervisning av era invandrare?



Hur hanterar ni intagningen, dvs anmälan om de elever som kommer, har ni överlämningssamtal etc?



Begär ni in uppgifter om studievägar för att kunna söka mer medel från staten? Låter ni SFI placera in eleverna på korrekt studieväg?



Slutligen: Går ni in, utan förvarning, i klassrummet och hämtar en elev som ska ut på projekt, utan att haft en disskussion med sfi först?



Jag ösnkar just nu att jag var cynisk men det är jag inte. Vi föröker smala in lite info från andra kommuner för vi upplever tyvärr samarbetet med migrationsverket här som trögt. Ids du inte svara eller inte kan så är det ok, jag kom bara ihåg att du arbetade där.



Kram till sötMax!

2008-09-03 @ 14:21:10
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Kan nog inte svara på alla frågorna men du kan väl maila mig så jag får din e-mail så ska jag svara på några av dem och berätta hur vi jobbar inom vår kommun.



[email protected]

2008-09-03 @ 20:48:35
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Malla

Åhhh... Visst är det ljuvligt med alla "små steg" i barnens utveckling!?! Det är faktiskt det enda som jag saknar i bäbysåldern... Det där enkla men ändå så tydliga i en liten krabats liv.



Max är hur söt som helst!



Pok



Mallahaenbradagbralla

2008-09-04 @ 09:02:00
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Fru P

Max = söt som socker o jag kan riktigt höra hans assköna garv när han kör leken med er :-D

2008-09-04 @ 10:42:16
URL: http://pendelilska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0