Sportsurr

Grattis Kalmar FF
Som jag tippade i bloggen så blev Kalmar FF svenska mästare i fotboll denna säsong. Väldigt välförtjänt och man tvivlade ju lite när de sålde Caesar Santin i somras. Det ska för övrigt bli djäkligt spännande att följa V Elm och om ca 10 år kanske han får chansen till ett inhopp av Lagerbäck. Skönt att Gefle IF klarade sig kvar och det hade kännts surt om de åkt ur denna säsong med så pass dåliga lag som Ljungskile, GIF Sundsvall och IFK Norrköping med i Allsvenskan.

Brottningsbråket
Idrottspampar kan tydligen göra vad som helst och nu ska alltså Ara Abrahamian stängas av i 2 år för hans ilska under Olympiska Spelen. Dessutom ska tränaren Leo Myllälä också stängas av i 2 år för sin ilska efter matchen??? Skulle brottningspamparna styra inom fotbollen skulle alltså Wayne "Fuck Off" Rooney stängas av i ca 5 år för sina domarprotester. Som en liten extra liten krydda ska  Ara ihop med förbundet böta ca 500 000 kr också! Läge för att överklaga till högre instanser kanske? Synd om de aktiva inom brottningen men snälla, lägg ner skitsporten!

Karjala Cup
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Liverpool FC
En enkel hemmaseger mot West B igår med 3-0 och äntligen visade Robbie Keane lite av det han kan för publiken på Anfield. I veckan tog Liverpool en rätt turlig poäng mot A Madrid i Champions League där man fick en väldigt tveksam straff tilldömd på övertid. Som Liverpoolare får jag tyvärr erkänna att min hjälte Steven Gerrard vid straffsituationer flera gånger filmat/hjälpt till även om jag inte angående denna situation tycker att det var solklar filmning.

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Håller med dig.. lägger ner brottningen illa kvickt..



Sen tycker jag att det var kul att "lilla" Kalmar fick vinna SM guld..:-)

2008-11-10 @ 08:31:35
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Anonym

IFK Norrköping borde fått stanna kvar i allsvenskan ist för ngt shit lag tkr jag gefle , Tottenham <3

2008-11-13 @ 21:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0