Idoldyrkande fjortisbrudar

Tack och lov så åkte Johan ut ur kvällens Idol och det känns nu nästan helt givet att Kevin ska vinna hela tävlingen tycker jag. Alice verkar ha tappat lite självförtroende eller nåt och Robin har ju utvecklats mycket men räcker ju inte till mot Kevin tycker jag.

Småbrudarna blev förstås som galna när Johan Palm röstades ut och jag måste säga att jag fattar ingenting av den där fjortishysterin över honom??? En del kanske tycker det är charmigt men jag känner mig mest bara irriterad när jag ser hur småtjejerna beter sig som galningar.


Så djävla het den här falsksjungande gossen då?

Kommentarer >>
Postat av: M

Jag trodde Idol var en tävling för musik

inte för sveriges nästa fjortismagnet, men tydligen ska man aldrig sluta förvånas över TV4s säljarknep ;)

2008-11-29 @ 00:56:03
URL: http://madds.blogg.se/
Postat av: David E-G

ÄNTLIGEN så åkte den där sopan ut!! Har aldrig fattat vad folk ser i honom å det är en gåta att han kunde vara kvar så länge. Han lär man ju inte höra talas om någon vecka när allt har lagt sig.

Bagge vill göra en skiva med honom. Blir det en hit så ska jag sluta lyssna på musik :-P

2008-11-29 @ 03:21:06
Postat av: pangis

Att ni orkar kolla på idol är för mig en gåta.. Jag tittade en gång med min fjåårtisdotter.. rys! Nej tacka vet jag Greys Anathomy :-)

2008-11-29 @ 10:14:07
URL: http://www.pangbruden.blogspot
Postat av: Linda

Jag satt stum när han åkte ut, trodde att nu var de kört för stackars Alice. Johans fans ja... har man ord för det? Kan man verkligen reagera så starkt? Förstår inte och lika bra att jag hoppar över det. Huvudsak han är ute ur leken.



Är bara så ledsen över att Alice verkar så nedstämd, hon har tappat lite gnista. Önskar att hon tar sig tillbaka och står i finalen sen. Men mot Kevin har hon ingen chans, han är klockren vinnare. Igår "gosplade" han järnet ;)

2008-11-29 @ 12:29:19
Postat av: David E-G

Kollar och kollar... det räcker att se det 3-4 gånger per säsong så har man ju hela bilden klar för sig över hur var och en är som sångare.

I Johans fall så lärde man sig det efter en ton. Fattar fortfarande inte var som är så bra med honom.

2008-11-29 @ 16:38:17
Postat av: Linda

Ja det känns nästan ett måste att berätta om sjukdomen för de man umgås med mest, och i skolan är det svårt o dölja när man får ont. Blir rätt trött o sur, o låter konstigt -skratt- Men de är ju mitt liv o jag har redan accepterat det, är ju så illa tvungen.



Hoppas verkligen det funkar med Max ikväll/inatt så ni får lite tid på tu man hand där hemma! Det behöver verkligen ni!!

2008-11-29 @ 20:54:16
Postat av: Mattias

Som jag skrivit tidigare tycker jag Idol är ett helt ok helgprogram att följa till skillnad mot för Stjärnor på Is eller Dansa med stjärnor och såna program.



Fast som jag också har skrivit har det inte blivit de där riktiga höjdarna som man vill se. Förhoppningsvis kan Kevin få till nån sån om det blir nåt roligare tema framöver än gospel!



Kan bara hålla med Davva om att det är obegripligt med Johan Palm men o andra sidan är vi inte tonårstjejer heller

2008-11-29 @ 21:01:39
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag blir faktiskt matt då jag såg småtjejerna blir hysteriska över en 16 årig pojk som precis kommit i målbrottet från Mjölby...suck

2008-11-30 @ 23:22:08
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0