37 år

fyllde jag i Tisdags då! När jag fyllde 30 år hade jag lite åldersnoja och hävdade gärna i olika sammanhang att jag var 29 år något år extra, ha ha. Denna lilla lögn var ju t ex till min fördel på Spraydate då min nuvarande flickvän ej ville dejta killar som var +30. Även om jag är livrädd för att bli gammal så har jag ingen större åldersnoja just nu i alla fall. Det är ju inte mycket att göra åt och jag trivs rätt bra med det mesta i livet just nu.

Min födelsedag var rätt lugn och trevlig då jag blev uppvaktad av Tina, Max och min mor på förmiddagen. Av Tina fick jag bland annat Guitarr Hero (Aerosmith) vilket var en kanonpresent. Vi gillar ju båda att spela GH och det är ju ett roligt spel att ha på hemmafester också.

På eftermiddagen åkte vi till Gävle/Valbo för lite shopping och så fixade vi ett pass åt Max hos polisen. Vår lill-kille charmade den kvinnliga polisen totalt med sina leenden och till slut lyckades vi få till ett foto där han tittade rätt in i kameran.

I helgen blir det väl lite mer fika med brorsan+familj och kanske även Tinas familj kommer hit en sväng. Inte så mycket för att fira mig hoppas jag utan bara för att träffas lite.

Kommentarer >>
Postat av: DD

Grattis!!!



Hahaha, åldersnoja e rätt tramsigt. Jag tror inte jag har det eller kommer att få det någonsin. Inuti är jag, och kommer att förbli, bara 22 år. Utsidan är hänger med bra ännu ett tag. Det finns dom som faktiskt tror att jag inte är mer än kanske strax över 30....känns rätt OK.



Du har nog inget att oroa dig för heller =)



2008-11-13 @ 20:58:50
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Klart du ska bli firad lite extra! Vi kommer på eftermiddagen då så hoppas de finns lite fika över till oss ;)

2008-11-13 @ 21:47:36
Postat av: pangis

Grattis i efterskott!! 37 är väl ingen ålder på en häst..:-) Åren finns bara på pappret så njut av livet och skit i vad som står i passet..



Det gör jag.. åtminstone 358 dagar om året Övriga 7 nojjar jag över min stigande ålder:-)

2008-11-13 @ 22:07:54
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Honung

En får gratulera!

2008-11-13 @ 22:44:18
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Mattias

DD/

Jag hoppas jag inte kommer ha åldernoja när jag blir uppåt 60 men risken finns eftersom jag är livrädd för döden/sjukdomar.



Jag har också haft turen att folk alltid tror jag är yngre än vad jag egentligen är förutom i Uppsala nyligen när en tjej i krogkön skulle gissa våra åldrar och tippade 38 år på mig, grrrrrrrrr! För övrigt var hon väl 24 år eller nåt men såg ut som 40 men det sa jag aldrig snäll som jag är :)



Linda/

Japp, Tina har gömt fikat för mig så jag tror det finns kvar tills ni kommer ;)



Pangis/

Tackar, ja jag känner mig ju oftast som 25 år i alla fall så förutom när man åker på lite skador när man idrottar vilket är ett bevis på +30 syndromet.



Honung/

Tack igen!



2008-11-14 @ 09:45:42
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0