Zäta dominerar

Ännu en seger för Detroit inatt och nu är det 3-0 i matcher för "Red Wings". Kedjan med Henrik Zetterberg, Datsyuk och Holmström dominerar verkligen den här matchserien och nu leder Zetterberg poängligan i Stanley Cup-slutspelet. Med tanke på att "Zäta" också är nominerad som ligans bäste defensiva spelare så förstår man nu hur enormt stor han har blivit där borta. Han var enormt bra inatt och påminde lite om "Foppa" när denne dominerade i slutspelet för 6-8 år sedan.

Jag kan inte tänka mig att Dallas har en chans att vända detta och det tror inte Per Bjurman heller som skriver följande i sin härliga NHL-Blogg"Att vända ett 0-3-underläge är praktiskt taget omöjligt mot vem som helst ? och det har därför inte heller skett på 33 år. Mot ett Detroit Red Wings som spelar som Detroit Red Wings spelar just nu...ja, skulle fan vara lättare att få Gudrun Schyman vald till guvernör i Texas"

Kommentarer >>
Postat av: persson

Sexskandalen som skakar Kalmar FF

SEXSKANDAL Under en längre tid har rykten om ett internbråk inom Kalmar FF:s spelartrupp florerat inom svensk fotboll. Otrohetsrykten kring hur en "spelarfru" skall ha skapat en rejäl reva mellan två av lagets ledande profiler har rört sig förbi våra öron, gång på gång. Rykten som nu formar en otrohetsskandal som finns ute för var man att beskåda på internetcommunityt Facebook.

Oktober 2007. Sophie Johansson är sambo
med Kalmar FF:s mittfältsstjärna Henrik Rydström.
De har ett barn tillsammans.

Maj 2008, ett halvår senare. Samma Sophie Johansson
offentliggör sitt förhållande till Kalmar FF:s skytteligaledande
anfallare Patrik Ingelsten.

2008-05-14 @ 00:05:08
Postat av: persson

hela artikeln kan läsas på http://ifkgoteborg.blogspot.com/

2008-05-14 @ 00:09:08
Postat av: Mattias

Ja det där har han inte skrivit nåt om i sin blogg Herr Rydström vilket man ju kan förstå. Vi får se hur lång tid det tar innan murvlarna Laul/Karlsson på Sportbladet gör en artikel om detta!

2008-05-14 @ 07:36:40
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Mikael

Påhittad skit, Rydström och sambon separerade först innan hon blev ihop med Ingelsten. I våras fick Sophie och Ingelsten barn i Norge ...

2010-07-04 @ 05:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0