Sporten igår

Sverige-Slovenien 1-0
Det var inte direkt Premier League-tempo i träningslandskampen igår och Sveriges träningslandskamper i fotboll är ju inte alltid så underhållande får man erkänna. Kul för Linderoth att få lite speltid och få göra ett mål MEN personligen hoppas jag verkligen att Anders Svensson får spela i den defensiva rollen i EM! Våra motståndare i EM kommer försöka styra så våra mittbackar får sköta uppspelen vilket de är odugliga på och då behöver vi en Anders Svensson som för övrigt numera är grym defensivt också!

Lagerbäck brusade tydligen upp och självklart gör media en jättegrej av det. Visst förstår jag ibland att man som förbundskapten blir trött på journalister men den där irritationen kändes onödig av Lagerbäck vilket bara innebär fler liknande frågor framöver för honom att klara av.

Gårdagens bästa journalistinsats: Åke Unger till Henke Larsson efter matchen - "Sista frågan Henke. Nu är det snart EM och vill du då spela i startelvan"?

Detroit-Pittsburgh 3-0
Inte en lika lätt seger som i första finalen men ändå väldigt stabilt spel av Detroit. Stort att nolla målfarliga Pittsburgh i två raka finalmatcher måste man säga. På slutet blev det riktigt grinigt då Pittsburghs spelare bland annat flera gånger försökte ge tjuvsmällar på Johan Franzén och Henrik Zetterberg. Gary Roberts borde ju bli avstängd tycker jag när man så uppenbart försöker slå till en spelare i huvudet som alla vet har haft hjärnskakning.

Fortsätter det så här så är det inte Malkin eller Crosby som kan sno MVP förre "Zäta" utan istället den fantastiske Datsyuk! Nästa match blir på Onsdag natt och då har Pittsburgh hemmaplan!

Kommentarer >>
Postat av: Sara

Hehe det är synd att de flesta av dom bikini brudarna inte är snygga heller =P White Trash. Sen killarna, uääck =P hehehe.. Men roligt och se hur de gör bort sig haha!

2008-05-27 @ 09:31:28
URL: http://candis.blogg.se
Postat av: Persson

ja vad bra dom är detroit ..vilken fart i
första perioden..brad stuart skitbra ..filpulla ..grym...
dessutom tycker jag Arto blomsten är bra som bisittare....

2008-05-27 @ 11:17:01
Postat av: Frippo

Åke... legendariskt...haha

2008-05-27 @ 20:15:38
URL: http://frippo75.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0