Polisjakt

Bevittnade nyss en polisjakt genom fönstret här på jobbet. Såg en polisbil glida runt runt på parkeringen här utanför ICA och efter en stund kom Alkis-Kenta av alla människor cyklande genom parkeringen i en fart som hade fått Lance Armstrong (cyklist) grön av avund!! Polisbilen gasade på och tog upp jakten på honom och en tanke flög genom mitt huvud om jag kanske skulle ha filmat jakten!!! Man minns ju vilka tittarsiffror det blev när O.J. Simpson jagades av polisen i direktsändning men jag tvivlar i och för sig på att en flyende "Kenta" på sin damcykel från 1:a världskriget skulle ha samma genomslagskraft i tvrutan.

Hur denna spännande jakt slutade vet vi inte då Kenta försvann in på en cykelväg i skogen med polisen hack i häl men det kanske står nån notis i nästa veckas annonsblad eller så får det bli ett fall för Leif GW i efterlyst.


Kommentarer >>
Postat av: Urban

Hahaha Kenta är kung!! Hade han sina rosa jeans på sig? Han är snabbast i dem;)

2008-05-20 @ 05:56:07
Postat av: Mattias

Ha ha nä du Ubbe det hann man inte se för han cyklade så fort så man bara såg ett streck men det kan ha vart ett rosa streck :) Polisen lär väl hitta honom utanför folkets hus senare om inte annat.

2008-05-20 @ 07:16:52
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0