Förlust

Förlust mot Kanada igår och det känns nästan lite konstigt att Tre Kronor trots en ganska medioker insats av Lundqvist och flera andra spelare ändå var så nära resultatmässigt. Sverige har gjort ett bra VM hur det än går ikväll mot FInnarna MEN jag kan nog tycka alla superlativ i media om våra hjältar blir lite överdrivet! Det finns många spelare i detta Tre Kronor som varit medelmåttiga denna turnering!

Jag tycker Niklas Bäckström måste visa mer tuffhet och pondus om han ska bli en ny Zetterberg som många tror. Han har gjort en kanonsäsong i NHL men man får inte glömma vilken kedja han har spelat i. Jonas Frögren har imponerat stort på mig och måste ju vara värd en chans i NHL med tanke på att den enligt mig sämre Niklas Wallin är given i Carolina. Jag tycker gott och väl Daniel Widing kunde fått lite mer speltid istället för spelare som Karl Fabricius eller Robert Nilsson men annars har jag väl inga större klagomål på Bengt-Åke i denna turnering.

I Andreas Johansson har TV3 hittat en bisittare som är lika blågul och enögd som Wikegård. Jag gillar egentligen Andreas J hyfsat som bisittare men ibland blir han och Åke "dryg" Unger bara för mycket!

Jag har ju sett alla matcher med Sverige hittills i VM så jag får se hur det blir ikväll mot Finland i bronsmatchen. Desto intressantare känns det ju med Detroit-Dallas där man är garanterad bra ishockey med svenska världsspelare inblandade.

Lite fotboll till sist:
I Gävle spelas denna helg 5 matcher i svenska cupen!!! Det är något geni inom Svenska förbundet som ska höja värdet på den lågt prioriterade cupen genom att göra en fotbollsfest i en neutral stad??? Matchen mellan Elfsborg-Örebro sågs av hela 350 människor på plats. Vilken succé!!! Trist för lagen från lägre divisioner när de får möta spelare som Henke Larsson och Anders Svensson men inte kan göra en fest av detta på hemmaplan och tjäna lite pengar.

Kommentarer >>
Postat av: persson

tänkte skicka mess till dig igår om du kunde tala om vad robert nilsson är bra på???

2008-05-17 @ 22:42:39
Postat av: Mattias

Som du säkert minns så är han rätt vass på unga blondiner med stora bröst enligt hans "styvmor" :) Fast på rinken har han mycket kvar att leva upp till när det gäller att vara Kentas grabb o kallas MiniMagic!

O vilken värdelös bronsmatch, varför slänger jag bort tid på detta :(

2008-05-18 @ 00:25:56
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0