Sportsurr

Liverpool
Förra veckans mest glädjande nyhet för oss Liverpoolare var förstås att Mascherano nu ÄNTLIGEN skrivit på för fyra år framåt. Han blev förmodligen väldigt dyr för klubben men för oss som sett Liverpool spela i år är han snudd på ovärdelig. Kanske den bäste dammsugarmittfältaren i världen just nu? Matchen mot Bolton igår blev som väntat ingen större höjdare spelmässigt men skönt med tre poäng. Glädjande att se Ryan Babel på vänstermittfältet som äntligen fick ut lite mer av sin snabbhet denna match. Sen har jag fortfarande oerhört svårt att acceptera att Kuyt får spela som nåt slags högermittfältare pga att han springer mycket men det är ju Rafa som bestämmer.

NHL
Ingen comeback för Foppa och jag tittade ändå lite på matchen i efterhand där Colorado slog L A Kings med 5-2. Typiskt att två av de bästa forwardsspelarna åkte på skador vilket säkert kommer tvinga Foppa att debutera redan nästa match och som innebär sämre slutspelschanser. Annars skulle Colorado ha haft två bra kedjor känns det som. Äckliga bilder på när Ryan Smith blev tacklad även om det var en sjysst tackling. Som vanligt i NHL skulle det hämnas på den som utförde tacklingen men Rob Blake klev in och skyddade sin yngre backkollega.

Bandy
Spolade igenom SAIK´s match igår kväll och har fortfarande väldigt svårt för att gilla bandy. Mitt otränade bandyöga kan ändå konstatera att SAIK utan Patrik Nilsson och Muhren skulle ha stora problem offensivt då den där snabbe finnen och ynglingen Linus inte direkt imponerat de matcher jag sett i år. Självklart skulle det varit roligt att nån gång varit med ner till Uppsala på finalen och parta lite men samtidigt är jag ingen stor SAIK-anhängare så det får vara.

TV-sport
Bäst på tv inom sportvärlden är alltjämt Canal + som med sina sändningar HockeyNight och Supersöndag med mera visar hur bra sport-tv ska göras! Till skillnad mot för SVT och TV4 tar man verkligen in experter som oftast kan en hel del och som även kan framföra sina åsikter i TV. SVT är fortfarande för mycket Lilla Sportspegeln för mig även om de också blivit bättre på senare år.

Tips till er som gillar sport:
Missa inte den utmärkta intervjuserien Engstrand 45 minuter som numera sänds på TV8. Tommy Engstrand möter olika sportprofiler som Torbjörn Nilsson, Bo Hansson, Lennart Johansson, Magdalena Forsberg, Jonas Björkman med flera.

Kommentarer >>
Postat av: roffe

Liverpool blandar och ger med sitt spel men det såg hyfsat ut sist.

Även jag kikade lite på SAIK igår men ännu en gång lär man säga vilken skitsport...vars fan är bollen. Kameramannen hänger ju heller inte med i den här sporten. Men kul iaf att SAIK är med och slåss om guldet..

Canal+ studion på lördagar är så jäkla bra. Granqvist (som jag pratat i telefon med), Fjellström och Dahlqvist. Vilket härligt gäng och lyssna på. Dom sköter det där hur bra som helst. Det är en plåga att sitta och titta på tv4 studion. Kåmark..tjöööööööö.

2008-03-03 @ 14:21:40
URL: http://dtmaerd.blogspot.com
Postat av: Mattias

Vi hade ju även Granqvist som domare en match i innebandyn minns du det Roffe? Ja Fjällström och Dahlqvist är väldigt duktiga.

Igår kikade jag på Fotbollskanalen som jag spelat in och måste säga att de hade ett bra program igår när Jesper Huusfeld ledde programmet och Marcus Birro var med.

2008-03-04 @ 08:00:28
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0