Påsken över

Påskdagen (Söndag)
I Söndags åkte vi upp till Högbo en sväng på förmiddagen och grillade lite korv med Perra o Karin med barnen. Det blev inget långvarigt besök eftersom Perra och jag ville hem till fotbollen. Mysigt som fan uppe i Högbo och man får nog åka upp det lite oftare och ta promenader med barnvagnen runt sjön mm. Vi stressade hem vid 14-tiden och Max ville kanske vara kvar i grillstugan för han gallskrek och grät hela vägen hem. Perra kom hem till mig sen eftersom vi ju skulle se Liverpoolmatchen ihop.

På kvällen umgicks vi mest med Max och tittade på tv. Vi har tänkt prova lite mer att lägga honom i sin egen säng och efter många om och men så fick vi honom att somna där en stund alla fall. Tyvärr finns det ännu ingen uppfinning som får barn att ha kvar nappen i munnen så jag gick väl upp ca 15 ggr för den sakens skull. Bra ändå om vi kan vänja honom med att kunna somna nån gång utan att han ammar sig till sömns.

Man United-Liverpool 3-0
Orkar inte skriva så mycket om den där satans matchen men kan väl konstatera att Mascheranos agerande som ledde till utvisningen borde rendera i dryga böter. Han betedde sig som en stor idiot och detta i denna viktiga match efter en vecka där hela England "pratat" om att domarna måste bestraffa klagande spelare hårdare. Oförsvarbart beteende av Mascherano som varit så enormt duktig denna säsongen men helt förstörde matchen för Liverpool. Nu hade mitt kära LFC säkerligen fått stryk ändå eftersom Man United tyvärr var överlägsna. Dessutom agerade Liverpools backlinje och Reyna i mål som om de fått stora nervdarren hela matchen *Suck*

Jag vill ändå tillägga att jag nu hoppas att andra domare följer samma exempel och inte låter Chelseas spelare omringa dem vid varje domslut och inte heller vill jag se Wayne Rooney skrika Fuck Off till domaren 30 gånger innan han blir bestraffad med gult kort! Fast åter igen vill jag till skillnad mot för många andra trångsynta enögda Liverpoolfans INTE lägga skulden för förlusten på domaren!

Annandag Påsk (Måndag)
Vilket underbart väder det var och man längtade åter igen upp till fjällen. Vet e fan vad som hänt med mig men jag känner en enorm längtan nu för tiden att åka upp till någon mysig fjällstuga ett gäng men o andra sidan vill jag gärna att Max blivit lite större först. Tina, jag och Max tog en promenad till Prix först och sen tog vi ut våra plastmöbler så vi kunde sitta på altanen på framsidan i solen. Djäkligt skönt och snart är det ju riktig vår så man kan sitta ute mer och mer förhoppningsvis. Annars tog vi det mest lugnt hela dagen och hade det skönt. En härlig påskhelg har vi haft måste jag säga och jag känner mig utvilad inför vad som kommer bli en stressig jobbvecka.

Om datorn
Kl 9 öppnar supporten på Shg.biz där jag köpte datorn så får vi se hur jag ska bete mig. Önskar att det räckte att köpa en ny hårddisk men jag är rädd för att det är moderkortet som strular och då får man väl skicka hela datorn till Danmark eller nåt befarar jag.

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Det var många familjer med småbarn i Sälen.. verkar fungera bra.. ta er en helg och njut! Låter som en fin påsk ändå!

2008-03-25 @ 08:51:19
Postat av: Frippo

Håller med. Vad höll han på med? Kändes som han ville bli utvisad. Han va framme och skrek vid varenda domslut. Otroligt korkat av en sån duktig spelare överlag. Oförsvarligt i en sån prestigematch, speciellt nu när ligan redan va över för Liverpools del.

Sen tycker jag Benitez byte av Torres - Riise va konstigt. Fanns det ingen forwad att tillgå istället för en back/ytter? Kändes fegt.

2008-03-25 @ 09:43:58
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Mattias

Pangis/
Ja visst skulle det fungera men det blir nog ännu roligare när han vuxit lite mer och så måste vi spara ihop lite pengar oxå känns det som :)

Frippo/
Ja jag kan fortfarande känna mig förbannad på Mascherano! O Benitez måste ju bara vilja bli av med Crouch med tanke på hur han behandlar honom. Dessutom kan jag inte riktigt köpa att han alltid alltid byter ut Babel först istället för oduglige grovjobbaren Kuyt men men.

2008-03-25 @ 13:15:22
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0