Max, 12 veckor

Nu har "Maxen" fyllt 3 månader!!! Helt otroligt vad fort tiden går och det känns tjatigt men han växer ju så det knakar. Han är numera inne på storlek 68 och ibland även 74 vilket bra många äldre bebisar brukar ha. Man blandar ju lätt ihop veckorna så svårt att komma på exakt vad som hänt i hans utveckling under den 11:e veckan. Han blir ju stadigare och stadigare i huvudet förstås och är väldigt duktig på att "hålla upp" huvudet nu när vi tränar på detta. Max skrattar väldigt mycket och speciellt när vi står vid spegeln eller om man busar med honom genom att "bläddra" på hans läpp lite med mera.

Max egna ord om veckan som gått:

Igår fick jag träffa en liten tjej som var född nästan samtidigt som mig. Nelly hette hon! Jag försökte prata med henne men fick inte så mycket gensvar. Pappa berättade då att tjejer kan vara lite svåra. Konstigt att hon var så mycket mindre än mig men jag är ju kille förstås.

Min bästa kompis är fortfarande giraffen även om jag ibland blir så hungrig så jag inte kan låta bli att tugga på honom. Vore roligt om mamma och pappa köpte lite nya kompisar snart.

På kvällarna har mamma o pappa försökt lägga mig lite tidigare men det går jag inte på. Varför ska man sova när man kan bli omkringbubbad bara genom att skrika lite grann he he. Tyvärr blir jag sen så trött vid 22-tiden så jag tvingas ge upp och somnar oftast mitt i maten.Jag sover rätt skönt på nätterna där i sängen mellan mamma och pappa. Oftast brukar jag väcka mamma vid 4-5 när jag vill ha lite käk. Pappa tycker att jag knorrar lite väl för då brukar han gå upp och åka till jobbet men vad ska man göra när jag är såå hungrig??

I Onsdags var jag på massage med mamma igen. Ohhh vad skönt och så spännande att se massa andra kompisar. Tyvärr råkade jag kissa två gånger mitt i men shit happens! Efteråt somnade både jag och alla andra småttingar nästan samtidigt. Märkligt? Fast mamma berättade att man ofta blir trött efter massage så där har vi svaret.

Nu ska jag nog gå och lägga mig i babygymmet så gamlingarna får käka frukost! Sen surrade farsan nåt om en långpromenad och det vore ju roligt eftersom jag ligger så skönt i vagnen. Hörs!

image61

Kommentarer >>
Postat av: Anna

Grattis till Maxen!!!!

2008-03-08 @ 10:06:29
URL: http://levinda.blogg.se
Postat av: Johan

Underbar liten berättelse där Max. Kajsa hälsar och undrar när du ska göra stan med henne???

2008-03-08 @ 10:24:42
Postat av: Mattias

Tack Anna!

Johan/
Max hälsar att vi gärna kommer ner till våren och hälsar på!

2008-03-08 @ 18:16:32
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Linda

Tack så mycket!!

Vilka charmiga bilder på söt-Max! Stora killen ju :D

2008-03-08 @ 19:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0