Fredagen

Jobbade från kl 06-14 och sen hade jag lyckats övertala kommungubbarna och några kompisar så det blev friskvård i ishallen. Vi körde ett sista rinkbandypass och var 12 spelare vilket var perfekt. Högen, Roffe och Nordahl var de 3 av ca 15 kompisar jag messade som nappade på erbjudandet om att spela. Inte så konstigt i och för sig eftersom de flesta andra jobbade eller var upptagna av annat. Nu lägger jag skridskorna på hyllan för denna säsong och vad jag är glad över att jag la av med innebandyn så att jag kunde vara med på lite rinkbandy på Fredagarna. Det är ju extremt roligt och i framtiden hoppas jag kunna få ihop ett kompisgäng som kör korpen!

När jag kom hem, duschat och njöt av ha helg ihop med familjen så fick Max en timmes skrikattack här hemma. Typ välkommen hem till helg farsan!!! Det hjälpte inte vad vi gjorde men till slut lugnade han sig och lite senare kunde han sova en timme i mammas famn medan vi kikade på Californiacation.

Sen var det ju final i Lets Dance som vi kikade på lite grann. Programmet dog ju en smula när Carin Da Silva åkte ut :) men vi har ju kikat på de flesta avsnitten så vi ville väl se finalen också. Kan inte ett smack om dans men både Tony Richardsson och Mat-Tina har ju blivit väldigt duktiga under den här tiden så mycket kan jag konstatera alla fall. Måste säga att David Hellenius och Jessica Almenäs är två proffsiga programledare också. Vi zappade även över lite på Sing a long och Så ska det låta. Det är också program som jag kan vara utan men som kan vara roliga att se om det är bra gäster. Vad jag inte förstår är varför alla inblandade i sångprogrammen ska vara så överkäcka och gapflabbiga åt precis allt!!! Det stör jag mig lite på ibland! Vid halv tio tiden somnade Tina och Max. Mina flickvän har nog aldrig sett hela Lets Dance-programmet någonsin fast det är hon som vill kika ha ha...

Jag gick ner till tv-soffan och kikade på ishockeyn i efterhand då jag fick se Timrå göra ännu en väldigt bra match mot HV 71. Det känns som om precis alla gillar Timrå och vill se den gå till final och så även jag faktiskt. Jag tror ändå att HV 71 kommer ta hem SM-guldet om inte dårar som Jämtin och Lance Ward fortsätter dra på sig onödiga utvisningar.

Kommentarer >>
Postat av: Frippo

Jag klarar inte dessa jävla sångprogram. Det är klart. Över. Over and out. Prova nåt nytt. Så otroligt trött på alla dessa program. Ikväll börjar nåt körprogram också och frugan har redan bokat upp det. Vet inte, får väl ge det en chans men är skeptisk redan.

Både Tony & Tina har varit grymma. Tina va dock snäppet värre men ej att förglömma, Tony har fört och det har inte Tina.

Jessica nej, David JA.

Hockey, är det slutspel nu...?

2008-03-29 @ 11:34:36
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Mattias

Sångprogramen är bra när man vill titta på tv men samtidigt läsa kvällstidningar och leka med Max. Annars är jag också rätt trött på dem och tänker nog icke se en minut av körslaget eller vad det heter om nu inte min flickvän tvingar mig :)

2008-03-29 @ 16:44:36
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0