Nästa fas

Vår lilla buspojke har nog kommit in i nästa så kallade fas nu där det händer en hel del med honom. Det blir en hel del gnällande nu trots att han har ätit, sovit mm. Speciellt på kvällstid då han även fortsätter utforska sin röst och ylgnäller som en falsksjungande Paul Potts! Det här med att lägga honom i sin egen säng och helst lite tidigare går väl sådär just nu men vi får kämpa vidare. Ikväll lyckades Tina efter en lång kamp där uppe i sängkammaren och jag beundrar verkligen min flickväns tålamod de gångerna han är som mest omöjlig!

Fast även om han är i en fas så skrattar han ju mycket också. Han är dessutom så himla nyfiken på allt möjligt så han är verkligen i en rolig period också på många sätt. I helgen fick han göra sitt första bad utomhus i sin lilla pool som ni kan se på bilden nedan. Max har lite utslag på kroppen som förmodligen beror på värmen men eftersom de inte går bort får Tina kolla med BVC imorgon vad de säger.

Det har blivit dåligt med promenader på slutet då jag har avbrytit några vänder eftersom han just nu inte alls vill sova i vagnen. Dessutom är ju humöret så ojämnt och det är inte så roligt när han kör igång sitt ylskrikande när man har långt hem!

image247

Kommentarer >>
Postat av: Nina

Uuuh, jag minns de där ylskriken. Helst när man stod i affären i en kö som var lika lång som längsta tvättlinan i världen!

Då fick jag svettningar o hade lust o kasta alla varor åt skogen o springa ut...

Dom är egna bestämda personer som har en sån makt genom det där ylgapet! Man gör ju nästan vad som helst för o få tyst påre...:)

2008-06-04 @ 09:45:26
URL: http://niiinis.blogg.se
Postat av: pangis

Dom där ylandena är ju lite roliga..så här i efterhand:-) Ananrs tror jag att humöret har att göra med värmen, vad jag minns så gillar inte bäbisar när det är för varmt. Men söt som en sockertopp är han iallafall:-9

2008-06-04 @ 11:24:42
Postat av: Mattias

Ja man känner ju sig lite besvärad när man är ute och
går o nästan får en fotbollsmatch av avstanna då alla vänder sig o undrar vad det är för dödsskrik. Likaså är det jobbigt när han bara skriker för att utforska rösten men folk tror att han gråter och undrar varför pappan traskar på med sina hörlurar utan att bry sig :)

2008-06-05 @ 06:52:08
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0