Hasse Backe

I Fredags morse åkte jag och Persson upp till Högbo Bruk för att gå på ett frukost-föredrag av Hasse Backe. För er som ej känner till honom är han en känd svensk fotbollstränare som denna säsong arbetat med Svennis i Manchester City. Det var väldigt intressant att höra lite historier från Hasse Backes välmeriterade tränarkarriär och även lite insidehistorier om tiden i Manchester City. Bland annat talade han mycket om den enorma egoismen som finns idag och hur svårt det är att motivera de här unga spelarna som vid 19-20 års ålder tjänar ca 1 mille i månaden.

Anders E och Perra var också där o när det var dags för frågestund kom det inte direkt som en högoddsare att Anders E tog till orda några gånger. Fast det var bra frågor som Anders ställde men ett tag där såg jag en syn där Hasse Backe plötsligt satt bland åskådarna medan Anders var den som höll föredraget ha ha.

Hasse Backe har sedan 4-5 år tillbaka varit mitt givna förstaval som ny förbundskapten efter Lars Lagerbäck och det valet känns fortfarande givet efter att ha varit på denna föreläsning. Han har den perfekta bakgrunden och erfarenheten för jobbet, är populär bland spelare och kan hantera media.


Kommentarer >>
Postat av: Johan

Ja det lät ju kul, men vad var det för insiders ni fick då..?

2008-06-01 @ 10:14:06
Postat av: Mattias

Orkar inte skriva det så vi får ta det på telefon sen!
Hur var stämningen på Råsunda igår då? Ni hade alla fall tur med vädret! ;)

2008-06-02 @ 07:22:16
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0