EM av TV4

Det är många som tycker till om TV4´s sändningar från fotbolls-EM och så även jag.

Positivt:
Det bästa med att TV4 sänder EM är väl ändå att de har ett ganska bra team som arbetar med fotbolls-EM. Stabila duktiga kommentarorer, bisittare och studiovärdar oftast! Långa sändningstider är också bra även om det är extremt mycket reklam som jag återkommer till här nedan.

Negativt:
I 13 av 15 minuters paus visas det reklam vilket är nära smärtgränsen för vad man kan acceptera. Ändå förstår jag ju att reklamen är enda chansen för TV4 att finansiera ett sånt här mästerskap så det är väl bara att bita i det sura! Dock är jag glad över att ha digitalboxen så man kan se det mesta i efterhand och därmed slippa all reklam. Eftersom det är så mycket tid som går åt till reklam istället för intressanta eftersnack analyser mm. så önskar man ju verkligen att TV4 kunde låta bli att köra pajasinslag som Sverigeresan eller när en "låtsas- Zlatan" ringer upp Peter Jidhe mm.

Här är mina betyg på de flesta av TV4-gängets medarbetare:

+ + + + +
Jens Fjällström, Hasse Backe

+ + + +
Robert Perlskog, Jesper Huusfeldt, Bojan Djordic (för sina kunskaper)

+ + +
Patrick Ekwall, Olof Lundh, Ola Wenström, Anna Brolin

+ +
Pontus Kåmark, Magnus Hedman, Peter Jidhe (I detta EM men bättre annars)

+
Elin Ekblom Bak

Kommentarer >>
Postat av: Roffe

13 av 15 minuter är reklam..skamligt, jag håller med. Men tv4 tycker jag skulle tagit mer betalt för en reklam plats och på så sätt fått mer tid över till snack i studion osv. Dom har sålt sig billigt och vi får lida för det..bedrövligt

2008-06-18 @ 10:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0