5 Dagar

Då börjar en överhektisk jobbdag närma sig sitt slut. Jag har precis insett att jag bara har 5 arbetsdagar kvar innan jag går hem på 4 månaders semester/pappaledighet!!!! Det borde förstås vara en härlig känsla men just nu känner jag mest stress över hur i helvete jag ska hinna med allt som måste göras på jobbet. Det ordnar sig nog hoppas jag och självklart kommer det bli underbart att få vara hemma så länge med familjen.

Nu har jag äntligen skaffat tennisnyckel för denna sommar och efter två veckors soffliggande pga ryggont och slöhet så måste jag verkligen sporta i helgen innan jag får rus!!! Alla människor är ju olika men jag märker helt klart på mitt humör och mående att jag mår bäst när jag får svettas ur mig rejält då och då. Nu kan inte min ständiga tennispartner spela något i helgen så jag får väl ta en tråkig joggingrunda istället. Skulle också gärna dra ihop ett gäng och spela beachvolley någon dag framöver men det får bli när Österrikegänget kommer hem.

Då är det midsommarhelg! En helg som brukar innebära en rolig tvådagarsfylla för mig de senaste 22 åren! Nu är ju läget lite annorlunda och det blir en klart lugnare helg vilket inte gör mig något alls. Vi är bjudna på två olika fester och kommer kanske att besöka båda under dagen/kvällen. Återkommer kanske om midsommarhelgen och nu ska jag hem o ta en joggingtur och leta på Tina o Max som är ute o promenerar någonstans!

Kommentarer >>
Postat av: pangis

4 månader!!! Jag som är glad över 4 veckor (Ok 4,5 då) Det du inte hinner på jobbet får någon annan göra men oftast hinner man klart.. man har alltid panik dagarna innan man ska vara ledig.. jobbar som en tok och får rulla tummarna den sista dagen istället! Trevlig midsommar till er alla tre!

2008-06-19 @ 18:51:28
Postat av: DD

SÅ AVIS!!! 4 månader....suck...jag har 3 hela arbetsveckor kvar till 4 veckors semester :(

BYTA?!?!?! =D



2008-06-19 @ 20:03:49
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Fru P

Jag mår också piss om jag inte får svettas ur! Jag kan bli som förbytt alltså, före - o efter. Det är så skönt att få köra hårdträning tills man nästan stupar. Alla eventuella aggressioner, all stress, allt jobbigt försvinner för en stund o efteråt känns allt bättre. BÄSTA TERAPIN helt enkelt.



Härligt med pappaledighet. Du kommer få en grym tid.

2008-06-19 @ 23:28:23
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja visst är det fantastiskt lyxigt att få vara hemma fyra månader MEN knappast en vilosemester heller då man ju ska sköta om Maxen och hemmet. Ser inte fram emot Tinas 12-timmars helger om Max fortsätter vara en bäbis som vägrar sova! suck



Fru P/

Japp, helt klart terapi på många sätt!

2008-06-20 @ 09:16:24
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0