Storviksträff

Borta bra men hemma bäst brukar man säga och det var rätt skönt att komma hem och få ta en 3-timmars tennis mot Wanke här hemma igår (Ställning 2-1 till Wanke i en avbruten femsetare) Persson kom förbi vid tennisbanan och vi bestämde oss sen för att ta en minigolf och käka lite på kvällen. Åsberg dök också upp så det blev en riktig Storviksträff där Roffe var den som saknades mest från det gamla "järngänget".

Vi spelade minigolf i Högbo där man alltid slås av hur vackert det är där även om man varit där så många gånger. Minigolfen började ok för mig men slutade i katastrof och jag kom toksist!!! Wanke imponerade och tog en rätt säker seger med Åsberg som tvåa och Persson trea. Roligt att umgås lite med grabbarna och speciellt Åsberg som ju bor i Oslo nu förtiden. Det man kan konstatera är väl att även om en del i gänget fyllt 40 år och vi andra närmar oss så är vi rätt lika i sättet som vi var när vi var 20-25 åringar.



Kommentarer >>
Postat av: Persson

en utomordentligt bra beskrivning ..av en trevlig kväll

tack boys!

2008-07-24 @ 21:49:02
Postat av: wanke

Det var lite dåligt motstånd på minigolfen , annars var det supertrevligt :D Kan bara säga ett ord till er grabbar ....TRÄNA! ;)

2008-07-25 @ 00:09:28
Postat av: Frippo

Det där va en bedrövlig puttuppställning måste jag säga...

2008-07-25 @ 20:34:31
URL: http://frippo75.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0