Det sociala spelet

Kikade ikväll på tv-programmet "Det sociala spelet" med David Hellenius, Felix Herngren och Christine Meltzer. Det var helt ok och lite småroligt då de ju tar upp olika jobbiga situationer från det verkliga livet på ett roligt sätt. En sak som togs upp är ju det här med hälsningar. När ska man skaka hand och när ska man kramas? Samma sak gäller när man möter någon bekant flera gånger samma dag om man måste heja varje gång med mera.

Just det där med att krama eller skaka hand kan jag själv tycka känns lite jobbigt. Inte för att jag är rädd för att kramas men det blir lite småpinsamma situationer ibland helt enkelt. Vi "Lillsvedare" är ju vana med att man alltid ska kramas när man träffas men när man sen är på återträff eller nåt känns det ju djävligt hyckleriaktigt att krama någon man inte pratade med en enda gång under två skolår på den tiden. Dom där mellantingen mellan kram och handskakning är ju de mest pinsamma och jag gjorde nog någon sådan igår kväll på festen har jag för mig :)

Kommentarer >>
Postat av: Frippo

Tyckte det va kul med hälsningen på jobbet, både den överdrivna som sa TJENA GRABBEN varje gång men också den fjärde gången när det är ögonbrynshöjningshejet...

2008-07-14 @ 20:51:41
URL: http://frippo75.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0