Sportsliga motgångar

Helt otroligt nog så åker Liverpool ur FA-cupen efter förlust mot Barnsley hemma på Anfield!!!!! Förutom att man vilade de enda 2 vassa spelarna framåt i laget så ställde man upp med ett bra lag på papperet. Som så ofta tidigare missade Crouch, Kuyt och de andra massor och istället gör Div II laget Barnsley 1-2 i sista spelminuten! *tackar*

Sen kikar vi på Linköping-Brynäs och även om jag hade noll förväntningar på seger trodde jag inte det skulle stå 4-0 till Linköping efter 15 minuter!!! Hade tänkt spela in andra halvan av hockeyn för att se den efter melodifestivalen men tänker bespara mig att se på eländet! Nu ska "experterna" i studion på Canal Plus älta i att Brynäs har gjort fel som inte valt första målvakt! Vad ska man som ledare göra när man har två odugliga målvakter??? Man kan ju inte som tränare bara låta den som gör dåliga matcher fortsätta spela när både Sperrle och Korhonen är jämndåliga.

Det luktar kvalserie för Brynäs och hos Liverpool får nog snart Rafa Benitez packa sina spanska väskor om de nu inte gör två stormatcher mot Inter i Champions League! Nä denna usla sportlördag får man istället glädjas åt att stackars skidskytten Mattias Nilsson till slut träffade tavlan för annars hade han kört straffrundor än.

Kommentarer >>
Postat av: Johan

United åh-åh-åh-åhhhh

2008-02-16 @ 21:13:28
Postat av: Fru P

Ledsen kompis men jag kan inte kommentera när det handlar om sånt där... sportigt... Men ha en fortsatt trevlig helg kan jag ju säga :-)

2008-02-16 @ 22:38:28
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Pumba

Stämmer in i Johans skönsång här ovan!!!
United åh-åh-åh-åhhhh!
Förstår att du tycker det var en tung sport lördag.
Satt o kolla Toronto-Boston inatt och jag förstår inte att Sundin så bestämt vill stanna kvar där. Det har (och har haft de senaste 4 säs.) ett lag som ska vara överlyckliga om de tar sig till slutspel. Igår var de lika usla som vanligt och Hade bara Boston varit lite effektivare så hade de kunnat dödat matchen på de första 10 min. Men på nåt märkligt sätt så lyckades ju Toronto vända o vinna i sd! helt obegripligt egentligen. Byt klubb Sudden så du får känna på hur det är att gå vidare i Stanley Cup

2008-02-17 @ 12:24:15
Postat av: Mattias

Ja jag hoppas verkligen att Sundin byter klubb. Till o med fansen i Toronto unnar ju honom det så det blir en spännande vecka nu med Foppa o Sudden och att se vart de hamnar om det skulle bli något.

2008-02-18 @ 13:00:31
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0